Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drága mulatság lesz a Bajirao Mastani

Olyan 210 crore +/-, amivel talán kiérdemelheti a legdrágább bw, akár még indiai film titulust is. De hát ez a Sanjay Leela Bhansali faktor, aki mindig is megadta a módját a filmjei készítésének. És most sem lesz máshogy, másként.

A cím szerinti Bajirao Mastani a marathi történelemből veszi ki a sztori részét, SLB pedig annyira odafigyel a részletekre, hogy nem szeretne kompromisszumokat kötni, csak azért, mert nincs meg a pénz rá. Tökéletességre utazik, hogy minden a helyén legyen. Korhű, local-local-local, és autentikus.

 A főszerepben pedig ott lesz Deepika Padukone és Ranveer Singh. 

Pontosan ők, ketten, együtt, akik a rendező tavalyi 'rómeoésjúliás' feldolgozásában, a Ram-Leelaban is prémium jodit alkottak. Aztán tessék újráznak. Welcome to awesome threesome. Egy biztos rajtuk és most már a pénzen se múlik semmi. Szóval félhet a többi rendező, sírhatnak.    

0 Tovább

Happy Ending: 14/12/05

Hivatalosan is az év legvárósabb filmje. Egyenesen a 99, a Shor in the City, és a Go Goa Gone rendezőitől. Akiket remélem azért már nem is kell nagyon bemutatni, de ha mégis, akkor ő róluk van szó:

 Raj Nidimoru és Krishna D.K 

Soron következő filmjük a Happy Ending, amit még idén, december 5-én vetítenek le először. Egy komédia SAK-kal és Ileanaval a főszerepben. A zenét a Sachin-Jigar szerezi majd hozzá. Míg cameozik benne egy Kareena Kapoor Khan és egy Preity Zinta is. 

Korábban pedig írtunk róla itt meg itt és itt is.

Végül meg egy kép a forgatásról. 

0 Tovább

Csillagainkban a hiba - bw edition

A napokban hivatalossá vált, hogy a bestseller, ami a mozikban is sikert sikerre halmozott tesz egy kitérőt a messzi Indiába.

Ahol a Fox gondolja úgy, hogy ez úgy indiaiasítva simán megállná a helyét. És a rendkívül aktív, de egyben kritikus közönség is szeretné, ha hindin szólalna meg és mutatkozna be majd valamikor a közeljövőben. Ha más nem, a fiataloknak biztosan kötelező jegyvétel lenne.

A Fox egyébként idénre már elkötelezte magát egy hálivúdi remakre, a Kéjjel-Nappalt dolgozták át Bang Bangre, amit majd egy hónap múlva már mantrázhat a nagyérdemű.

De nemsokára ebbe is bele foghat a tervek szerint. Minden a rendezőn, a színészeken, és a zenei rendezőn múlik. Akik még nincsenek, vagy nem tudunk róluk, persze pletykák annál inkább. Meglássuk.  

0 Tovább

Zsáklinnak igen is bejött az élet

És nem is ment ki akkor, maradt. Igaza volt. Hiszen az Aladin óta (és azt félretéve) csak felfele ível a karrierje. Nem olyan durván meredek szögben, de azért komotosan se teszi a kereket, talán már valahol kezdi kapsigálni mi ez a bw, hogyan működik. A Race 2 és a Kick után nem is csoda. Sőt várja egy Roy Ranbir Kapoorral, meg egy Warrior indiai remake Akkival és Siddel. KJO ugyanis nagyon ráizgult erre a tesó ketrec harc témázásra, és Dharmaval el is készítettné sziasztok. Írtunk is erről pár hónapja. Na ehhez most Jacqueline Fernandezt adjuk még hozzá, ha hinni lehet a híreknek. 

0 Tovább

Amikor a Milan Talkiesban megszólal majd a Tum Hi Ho

Az Ekta Kapoor-féle, azóta Anuraggal kiegészült Tigmanshu Dhulia rendezésében majd egyszer elkészülő Milan Talkies színészcseréjét addig tudtuk követni, amíg csak bírtuk, onnan viszont magára hagytuk, és már letettük a láncot, a lantot, mindent, mert úgy tűnt ebből soha se de nem lesz semmi. 

Aztán most mégis itt vagyunk, felvesszük újra a nyúlcipőt, és próbálunk haladni vele, a korral, a jodikkal, amikből volt már

  1. Imran-Priyanka
  2. Priyanka-Shahid
  3. Shahid-Shraddha

És hogy tényleg ne legyen olyan egyszerű a bw blogíró élete, jött egy negyedik felállás variáció (rosszabb mint a futball), ami most már teljes megerősítést nyert, mondhatni 99,9% hivatalos. Az a kevés meg maradjon meg, ennél a projektnél nem lehet tudni alapon már.

Szóval, ha az eddigiek is már megdolgoztatták fantáziánkat, és úgy véltük, hogy jónak véltük őket, akkor a mostanit egyenesen TÖKÉLETESNEK, mert mert mert kapaszkodjanak meg, dobpergés, a Milan Talkies főszereplői lesznek Shraddha Kapoor és Aditya Roy Kapoor. Kiégtem. 


0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek