Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Salonam

Abban gondolom nincs semmi különös, hogy az egy év múlva esedékes Diwalin bemutatkozik egy Salman Khan film. Mert kac kac. Az viszont sokkal izgatóbb, hogy ugyanebben a Sooraj Barjatya darabban, ami a Prem Ratan Dhan Payo címet viseli majd, Sonam Kapoor lesz a partnere. Akivel bár dolgoztak együtt a Saawariya kapcsán, de so-so, itt már tényleg minden róluk fog szólni. Egy tipikus soorajos családi drámában, egy következő nagy romantikusban, Madhuri Dixit nélkül (aka Hum Aapke Hai Kaun), de szép hagyományos csomagolásban készítve. Ki tud erre nemet mondani?

0 Tovább

Fantasztikus négyes

Zoya Akhtar két csudaklassz, extravaganzás, hiperszuper film (Luck by Chance, ZNMD) után se tud nyugton maradni, megy tovább, csinálja azt, amihez nagyon is ért, szerintünk is. Ami annyit jelent, hogy előreláthólag, ha minden terv is úgy alakul, meg fent úgy akarják, akkor 2015 június 5-én, azaz bő másfél év múlva már harmadik nagyjáték-filmjével jön majd, a legnagyobb örömünkre. Amiben az a legelképesztőbb, hogy egy Ranveer Singh, egy Priyanka Chopra, egy Farhan Akhtar és egy Anushka Sharma is látható lesz, egy screen-en. Wow. Na akkor hol lehet időutazógép építési szakra jelentkezni? Mert mennék, építenék, ott lennék, akkor amikor ezt vetítik, csak láthatnám már.

0 Tovább

PK4Christmas

Még csak egy hónap telt az évből, de már most úgy tűnik, hogy idén is decemberben, karácsony körül jön el a világvége az indiai mozikba. Amikor is a Ranbir Kapooros Bombay Velvet (Anurag Kashyap), és a Sharukh féle Fan (plusz egy Mohit Suri, plusz egy Dibakar Banerjee) mellett még egy Peekay is bemutatásra kerül. Ez utóbbi már hivatalosnak is tekinthető, tehát lehet felkészülni vigyázz kész rajt, miután maga a főszereplő Aamir Khan csipogta el twitteren, hogy bizony december 19-én mindenki láthatja a saját két szép szemével Rajkumar Hirani legújabb legvárvavártabb filmjét, hála bhagwan, amiben Anushka Sharma, Sanjay Dutt is szerepel majd többek között. Ezek után, erre a hírre, pedig nem meglepő pletykaként máris azt pedzegetik B-Városban, hogy a Bombay Velvet menekülőre fogná, és egy későbbi premier dátum is megfelelő lenne neki. 

 

0 Tovább

Lesz RanKat film #trúság

Hálás feladatnak tűnik, meg pofonegyszerűnek, viszont közelről sem annyira az egy színészkettőssel dolgozni, egyikkel meg a másikkal, akik pont a való életben, offscreen is egy párt alkotnak, járnak, gurulnak, és ilyesmi. Sok bw rendező mesélhetne is erről napokat, meg maguk a szereplők is, akik voltak hasonló cipőben.

Hogy csak egy negatív példát hozzak fel, Saif Ali Khannak és Kareena Kapoornak ez eddig nem jött be, pedig legalább kétszer is megpróbálták. Aztán mondták is, hogy többet soha azok után. Bár azért fel-feltűnnek majd egymás mellett, társaságában. De vezetőként aligha. 

A legújabb hírek szerint most Katrina Kaif és Ranbir Kapoor, az új szerelemcelebek döntöttek úgy, hogy boldog kapcsolatukat megkoronozzák egy filmmel. Vagy még eggyel. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elsőnél még nem alkottak egy párt, csak a filmben kellett nekik. 

2015-ben viszont már így láthatjuk őket, együtt. Abban az Anurag Basu filmben, aminek a címe Jagga Jasoos lesz. És az IPL után, május környékére tervezik bemutatni, Govindaval egyetemben, akiről lehet tudni, hogy a cast részét képezi majd.

Ami pedig még a pletykákat illeti. Úgy hírlik, hogy Ranbir detektívet játszana. A film meg amolyan Sherlock Holmes találkozik a James Bonddal meg a Mission Impossible- szal féle maszálá lenne. Hát várjuk, hogy mi jó vagy rossz sül ki belőle. Messze van még. 

0 Tovább

First look: Main Aur Charle

A totál alulértékelt, de amúgy kiváló színészi vénával megáldott Randeep Hoodanak máskor nem is jöhetett volna jobban ez a Main Aur Charle, mint most. Aranybánya, nagy lehetőség neki a film, ami pár sok változáson ment keresztül a forgatás előtt, alatt, során, a rendező és a cím is más lett közbe, de a tény tény marad, hogy izgalmas mozinak nézünk elébe. Már csak azért is, mert Hooda a hírhedt sorozatgyilkos Charles Sobhrajot alakítja majd. Vissza is megyünk vele, általa, miatta a 70-es évekbe. Ahogy a nyugati turistákra vadászott, meg ahogy börtönbe került. Mit ne mondjak, eléggé felvillanyoztak. És ha minden igaz, hamarosan többet is fogunk tudni a megjelenésről. Addig meg egy kép álljon itt, mert már az is finom.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek