Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

AISHWARYA IZ KÁMING BEK

Hagyok időt feldolgozni. Tudom nem könnyű. 

De majd kiderül, hogy megérte e várni rá. Mert Sanjay Gupta akció-thrillere első fülre valahogy nem tűnik nagy visszatérési dobásnak, sőt durranásnak, ne legyen igazam. A címe Jazbaa lesz.

A rendező úr egyébként még múlt héten szólta el magát twitteren, hogy a most éppen Cannesban állomosozó korábbi Miss World, azóta már főállású anyuka bizony az ő filmjében tervezi reinkarnálni filmes pályafutását, már ami megmaradt belőle, bennünk. 

Hiszen utoljára négy éve láthattuk a Guzaarishban, még Hrithik Roshan mellett, azóta meg nuku. 

De hát éljen, nagybetűs ünnepnap a mai, meg az amikor bejelentették, meg amikor majd be is mutatják.  

Mi tárt karokkal várjuk vissza. Azért megérdemelne egy jó filmet ennek okán. 
 

0 Tovább

'We will not make Murder or Raaz without Emraan Hashmi'

Mahesh Bhatt beszélt így legutóbb tett interjújában. Ahol arra próbálták rávezetni, hogy a pletykák szerint Sidharth Malhotra meg Aditya Roy Kapoor lehetnek a főfőszereplők a Murder és Raaz franchiseok következő részeiben. De erről szó sincs, hiszen ahogy mondta: nem tervezik Emraan nélkül elkészíteni egyiket se, nem igaz semmi se, ami azt állítaná, hogy mégis. Tehát MB lecsillapította a kedélyeket, nyugalomra intett, és kiadta a parancsot: ha no Emran, akkor no Raaz meg no Murder. Ami talán unalmas lehet, de valahol mi se tudnánk, és pl. a Murder 3-at Randeep Hoodaval (akivel semmi bajunk, jó színész) azóta se tudtuk legyűrni, hiszen hogy néz ki az már. 

0 Tovább

És lőn Dil Dhadakne Do

Zoya Akhtar nem éppen kispályásokból összeállított színészcsapata lassan nekiveti magát a Dil Dhadakne Do forgatásának. Már találkoztak is ez ügyben, hogy aztán jövő héten már ezzel sem menjen el az idő. Priyanka, Farhan és Ranveer a minap mitingelt egy keveset. Hát nagyon rákészülnek, de talán nem is kell annyira fiúk-lányok, hiszen az Akhtar név a garancia a jóra. Sőt még egy Anushka Sharma és egy Anil Kapoor is részt vesz majd a forgatásokon. Eszméletlen grandiózus, és frenetikus cast. Amihez majd dukálnak a szebbnél jobb helyszínek, mint Spanyolország, Törökország meg még ki tudja mi még, és hol és hogyan. A bemutatót jövő nyárra tűzték ki. Legyen úgy. Vagy inkább előbb nem lehetne???

0 Tovább

A Bang Bang is jó kezekben van

Már ami a forgatókönyv-írókat illeti. Hiszen az indiaiasított Kéjjel Nappalt, ahol Hrithik Roshan lesz Tom Cruise, Katrina Kaif meg Cameron Diaz, nem más, mint a Kahaanit is jegyző Sujoy Ghosh and Suresh Nair páros írja, akik a történetért lesznek felelősek (azért nincs nehéz dolguk, gondolom). Míg a dialogokért Abbas Tyrewalat kell majd ekézni, ha esetleg nem úgy sikerülnének. Őt amúgy onnan is lehet ismerni, hogy a brilliáns Jaane Tu Ya Jaane Na-t rendezte. Ezt meg, ha már itt tartok Siddharth Anand fogja, ami hasonló wow kategória. Szóval mikor lesz az az október 2?

0 Tovább

Alia lesz az új Madhuri

Legalábbis a Highway után nagyon feltolták a szivárványt a seggén, mert annyira de
mennyire bebizonyította, hogy színész létére színészkedni is tud. Persze geci vagyok, viszont elismerem, hogy igazi, tipikus heroine alapanyag, akiben benne van, hogy aztán pár év múlva a legnagyobb között legyen és ott emlegethessük. Valahol olvastam is, hogy elég szépen halad felé, okosan-ügyesen csinálja, hoztak is rá xy számú példát, amit nem csak úgy kitaláltak, hanem tényleg tök igazak voltak, és alátámasztották mindennel (csak nem találom meg, hogy belinkeljem). Ő és Shraddha jelen pillanatban azok, akikre érdemes odafigyelni. És ha most nem tetszenek, kedveljük őket, akkor később még nehezebb dió lesz számunkra bw mozit nézni, ugyanis a kalapomat teszem rá, hogy sokat, nagyon sokat fogjuk látni ezeket a lédiket még. Alia pedig mindjárt két filmet forgat, csak hogy lássuk, nem a levegőbe beszélünk. És tényleg.

1) Shashank Khaitan filmjében, a Humpty Sharma Ki Dulhaniaban egy punjabi lányt alakít majd pl., és partnere ebben nem más lesz, mint Varun Dhawan. Kvázi egy SOTY dejavu még sokra hivatott. Bemutató: Júl/11.

2) Valamint a nyár végén kezdik el forgatni a Queen rendezőjének, Vikas Bahlnak új moziját, a Shaandart, ami esküvős fim mivolta ellenére az Alia - Shahid Kapoor jodival felvértezve már most szemöldökfelhúzósnak ígérkezik. Nyilván magnumosan, hogy alakul ez.    

1 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek