Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életrajzi filmet indiai krikettjátékosokról, vegyenek

A sportág szerelmesei nyilván ismerik Mahendra Singh Dhonit, így jobban el tudják dönteni, hogy volt e szükség most erre a filmre, vele, és miatta, és róla. Ahogy olvasom, elég vegyes a zöngéje, sokak szerint csomó minden vár még rá, mérföldkövek miegymás, tehát túl korai volt ezt betervezni, simán várhattak volna vele még pár évet. De hát ha törik, ha esik, ha szakad, vagy ha nem, akkor is érkezik 2015-ben egy ilyen. Mégpedig Neeraj Pandey (A Wednesday, Special 26) rendezésében, és Sushant Singh Rajput főszereplésével. 

Amúgy ez utóbbi választás már csak azért sem lehet túlmeglepetés, hiszen a nagy jövő előtt álló, felfelfeltörekvő színész első filmjében a Kai Po Cheben éppen krikettjátékost alakított, szóval nem esik messze az alma a fájától. A biztos az a biztos. Itt meg alant ey first look. Meglássuk, lássuk.

 Ja és bw lesz lassan az 1millió biopic hazája 

0 Tovább

Kezd a Shaandaar is

Már forgatják Angliában. Ez lesz a 2015 - ös Queen, Vikas Bahl következő mozija. Amiről mintha írtunk is volna, az dereng, de az egyáltalán nem rémlík, hogy a jodiról is egyben. Pedig ez valami új lesz, és finomnak ígérkezik, hiszen

Shahid Kapoor oldalán Alia Bhatt fogja képviseltetni magát a Shaandaarban

Ami tök izgalmas. Eleve a rendező személye, az idei filgúd munkája révén, (az év egyik legjobb bw mozija, mondtam már), hogy Kangana renoméját, egoját feltornázta, és visszaültette a vip körhintára, az elit színészek mellé, társaságába.

És talán Shahidnak is jó tesz majd, jó előjel ez, hiszen mostanában romkomokkal, dramedykkel nem volt szerencséje.

Alia meg Alia. Amennyire ellenszenves volt első blikkre, most annyira bírjuk már. PL idei három filmjéből egyikre se tudunk egy rossz szót szólni, miatta se. 

0 Tovább

Hrithik a Step Up 6-ban rázza majd?

Nem tudom, hogy honnan és kitől jött, azt meg pláne, hogy mennyire igaz, de a hétnek volt egy olyan napja, amikor ettől őrültek meg az indiai szájtok. És azok olvasói, amikor már mindenhol ez jött velük szembe. Ergó el lehet képzelni milyen lenne az vele a következő felvonásban.

Aminek már csak azért is lehet némi igazságalapja, hiszen azért ikszedszerre már valami nagyon nagyot kéne húznia a Step Up szériának, hogy megint érdekelje az embereket. Maga mellett tudja őket, még mindig, akár új felvevő közönséget is teremtve magának ezzel, hogy olyat tesz, amilyen a széria korábbi epizódjaiban nem volt példa. Lásd Hrithik leszerződtetése, az indiai piacra való betörés édesálomja. És hát nem is lenne rossz vétel.

Mert ha táncról van szó, akkor ő eléggé érti a szakmát. Éppen Aamir mondta azt a napokban, látva a Bang Bang dalelőzeteseket, hogy ha cask feleannyira tudnék táncolni, mint Hrithik de jó lenne. Na igen.

0 Tovább

Jön a Ram Lakhan. Majd.

Kis túlzással azt se tudjuk mit hoz a holnap, de azt igen, hogy 2016-ban a Karan Johar, Rohit Shetty és Subhash Ghai kollaborációja gyanánt elérkezik a mozikba a Ram Lakhan. Ofisöl. Nem vicc.

A film meg már csak azért is kap ekkora lufit, mert a nyolcvanas években hasonló címen egy hasonlót Anil Kapoor és Jackie Shroff főszereplésével mutattak be már. Ez meg találjatok hármat, igen, igen, igen, annak a feldolgozása lesz. Remake-uralom helloszia ismét köztünk.     

0 Tovább

Az ABCD 2 is nyári gyerek lesz

Avagy az ABCD sequeljéig még aludni kell párat, de nem sokat. Jövőre ilyenkor például már okosabbak leszünk, és birtokában leszünk azzal az ismeretanyaggal, hogy igazán jó döntés volt ezt a lépést meghúzni Remoek részéről. Meg, hogy egyáltalán a Shraddha-Varun jodi az is kifizetődő lesz minden szempontból. A válaszok váratnak magukra egy darabig még. De hogy meddig? Hát egészen pontosan eddig:

 2015  06  26 

Izgulás ON.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek