Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Godrej reklám: Aamir lenni (me)nő

Sírok, meghalok, überhatalmas. Pedig ez csak teaser, és mi lesz velem később? Ez a "don't touch me" nagyon takarékra tett, meg ezen a "oh something i threw on" is szakadok, mint a hó. Jó persze kábé ennyit is értek az egészből. De azok a mozdulatok, kifejezések is hahaha. Aamirtól amúgy látott valaki rossz reklámot, amiben szerepelt éppen. Mert én nem. Szenzációs a pali.

0 Tovább

Aamir Khan, ha nő lenne

Pontosan így nézne ki. Az egyik reklám kedvéért bújt most a népszerű bw férfi színész a másik nem bőrébe. Tesszük mindazt hozzá, hogy már nem először. Korábban már egy filmben (1995, Baazi) és egy Tata Sky reklámban is transzformált.   

0 Tovább

India's biggest feminist

Who? Aamir Khan, persze. Egyébként a Femina írja ezt róla - a legújabb számában. Meg sok mást ezen kívül, ami a címlapra már nem fért (f)el.

Többször megírtuk, a színész most Rajkumarral a P.K.-t forgatja. De csak egyelőre. Mert ha hinni lehet a pletykáknak, akkor nemsokára Rajasthanból átteszi a helyét Svájcba (a svájci Alpokba). Ahol például Katrina Kaiffal dhoomoznak egyet-kettőt, a harmadik részen. Majd ha ezekkel a projektekkel végez, akkor azt mondja újra belevág a Satyamev Jayateba. Szóval indul a második évad. Ami meg annyit jelent szumma, hogy két filmünk van, amit a legideálisabb, optimálisabb esetben még ebben az évben láthatunk is tőle. Jujdejó. Körömrág. Ja és mondtam már, vagy nem, de mondom, újra, először, nézzétek a Talaash, mert jó. Aamir nem csinál szart. 

0 Tovább

PK második blikkre

A minap megtekintett Talaash bebizonyította azt a számomra, hogy Aamir Khan nem hibázik. Nézzétek, nézegessétek.

Más.

A legújabb most készülő, forgatás alatt álló (45 nap Rajasthanban) Rajkumar Hirani által dirigált P.K. -ben azt már tudjuk, hogy egy alkoholistát fog alakítani. Ez pedig mindenképpen érdekes, azáltal hogy új arcát mutatja meg a tanár, a szerelmes, bosszuálló, a rendőr, a főiskolás meg ki tudja még milyen szerepek után. Ebben is száz, hogy megállja a helyét, nem kérdés, helloszia.

Az első képet már megejtettük korábban, az szerelem volt első látásra, amit még tetéznek az itt következővel. Ez már leírhatatlan érzés. Rettegj bw, ha Raju és Aamir összetalálkoznak egy film erejéig. Olyan pahelis, de az övék. És mikor lesz már a mienk??? 

0 Tovább

Forog a P.K. Aamir Khannal!!!

Rajkumar Hirani ahogy azt ígérte, az év elején szeretné elkezdeni a P.K., aka Peekay forgatását, és így is lett. Nem hazudott. Bár ide itthonra nem jönnek el, száz, de azért a 3 Idiots után nincs ember, aki ne várná ezt.

Update. Az első képek is kiszivárogtak már, pedig csak pár napja kezdték el. Mit is mondjak, szerelem első látásra. Aamir, Aamir, Aamir! Nagyon jó érzésem van, csak Anushka el ne rontsa. Igazából ezek láttán már a trailer, meg a zenék se érdekelnek, csak jó film lehet. Bár ez eddig is tök nyilvánvaló volt, - ja bocs. 

Szól a rádió!

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek