Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reklám: Titan- Runs on Light

Mert te se hitted volna, hogy ez lesz a vége. Ugye.

Amúgy meg a bajszos Aamir Khannal a főszerepben reklámozzák itt a Titant.   

0 Tovább

Jee Le Zaraa

Mint egy falat levegő, úgy hiányzott már ez a mai és idei bwból. Tökéletes minden elemében. Olyan, amit el se hiszem, ha nem látom.

A zene is gyönyörű, de amilyen videót készítettek, vágtak össze hozzá az a nem mindegy. Emlékszel korábban írtam, hogy simán el tudjuk képzelni a trailer után, a sztori ismeretében a film egy adott pontján megszólaltatva. Most meg csak wow. Nézünk, mint a moziban.

Tele van érzéssel. Van egy hangulata. Érzed, hogy nem vidám, nagyon nem, közbe mégis szmájlis lesz az orcád. Imádnivaló, ahogy a múlt képei előjönnek, maga a gyerek. Aztán ott az Aaamir (rendőrként mester) és Rani (szép) kémia, ami kézzel fogható, tapintható. De milyen jól is néznek ki egymás mellett.

Ami meg leszebb az egészben, hogy tényleg elhiszed neki, ez láttán, van ilyen. Based on true story. Valóságos.        

0 Tovább

Muskaanein Jhooti Hai

Azt írják, ez Kareena Kapoor wedding giftje. Hááát, nem hiszem, vagy ha igen, akkor még a pénz is jobb lett volna. Hogy miért mondom? Eddig a pillanatig ugyanis többen vannak azok, akiknek nem tetszett, mint akiknek igen. A számokból legalábbis ezt lehet kiolvasni. Ami teszem hozzá azért sem mérvadó már, mert lehet a sok Srk, Salman satöbbi fan csinálja a hecket direkt, persze azt is meg lehet érti, akinek nem jön be.

Itt, nekünk inkább vegyes ízű a fagyi. Nem keserű, nem is édes. A zenefelelős Ram Sampath azért nem okoz csalódást, tőle ez simán elvárható. Az, hogy ilyet kreál. Valami mást, különlegeset, nem feltétlenül rosszat, jót, és bw egytucatot. De ettől még messze nem jó. Félő is, hogy belőle lehet az új AR Rahman, hiszen mégis az év legjobban várt filmjéhez készítette el a zenedarabokat, ami under pressure effektus. Jóllehet nem akkora név, hogy tényleg számolni kelljen vele, instant klasszikusokat várni a szobájából. Maradok semleges, tartozkodom, befizetek egy második hallgatásra.

Az azonban száz, hogy a betétnek simán kijár a piros pötty, ha a daltól eltekintek.          

0 Tovább

Subidubi

Aamir Khan a tegnapi után a ma reklámblokkot is uralja. A colat már kibüfögve most éppen telefont hypeol. Pontosan egy samsungot, olyat, amivel lehet csajozni vonaton. Persze akkor és úgy, ha ismersz pár jó bw nótát (a zenék igen jók is ismerősek is egyben) és te vagy, valaki, egy Aamir pl. A Hero.  

0 Tovább

Reklám: A cola ereje

Aamir Khan öt évvel ezelőtt valahogy így reklámozta az indiainak a colat, hogy vegyen és igyon belőle. Böfögéssel és milyen szuperül. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek