Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legyen valami Talaash

A legutolsó hírek szerint Aamir Khan úgy döntött, hogy lesz Talaash a mozikban, még az idén. Picit messze, november végén, de a marketinget sose korai és késő elkezdeni. Ezért jöjjön is egy csapatkép azokról, akik igazán számítanak (Aamir bajusszal még mindig brutál). Kezdésként megteszi.  

0 Tovább

Dhoom III: Aamir Khan elkezdte

A Satyamev Jayate szép és jó, de a hardcore Aamir Khan fanok inkább már filmben szeretnék újra látni a kedvencüket. És ez érthető is, hiszen a 'Mr. Tökéletesség" nem szarral gurigázik általában, sőt, amihez hozzáér, benne van a keze, az azonnal sikerré, blockusterré, arannyá is válik. Már ami a filmeket illeti. 

Az egyik legcéltudatosabb, legcoolabb férfi bw színészről köbö két hete azt is tudjuk, hogy ide hozzánk is jönne el forgatni (ha igaz a pletyka), de egyelőre még a Dhoom harmadik részéhez vesz fel jeleneteket Chicagoban. Pont ott.

A hét elején kezdtek neki. És azóta is ott ül a BMW mocin, ruhába meg sisakba meg mindenhogyan. Erről van most kép, nem olyan sok. De igazából nekünk ennyi is elég. Hiszen még az első résznél soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer megéljük azt a napot, amikor Aamir Khannal a színészei között fog forogni a franchise. És tessék. Bumm.

Persze lehet lesz ebből még SRK vagy Salman Khan is később. Egyelőre ezt nehezen tudjuk elképzelni, Aamir jobb választásnak is tűnik. Vele inkább jobban el tudjuk képzelni a Dhoomot, mint velük. Örüljünk is annak, hogy most vele.

0 Tovább

Bréking: Rajkumar Hirani elhozza a Peekayt (és bwot) Magyarországra?

Még kérdőjel, kérdőjel, mert csak akkor hiszem el, ha látom. Egyelőre pedig semmi sem biztos. Csak a külföldi (és már hazai) szájtok csiripelik bőszen, hogy Rajkumar Hirani következő filmjét nem Indiában forgatná le, hanem pontosan itt, Magyarországon. Mármint gondolom nem az egészet, csak egy részét, történetszálát, dalbetétjét, de lehet egyik se elképzelhetetlen. Azok után meg pláne, hogy tudvalevő (Hirani is tudja) milyen vonzó alternatíva vagyunk mi, a többi országhoz képest is. Hiszen olcsóért meg lehet úszni a filmkészítést (adó és egyéb finomságok, hol van ilyenkor Endi), annyira nincs is messze, sőt szép tájakban sincs hiány. Már csak azt kéne, hogy tényleg Magyarország legyünk, és felőlem kezdődhet is a forgatás, akár már most. Bár ez utóbbit nem kérhetném számon rajta, hiszen bwban nem az a fontos elsősorban, hogy pontosan hol is táncolnak, zajlik az adott dalbetét, hanem, hogy egyáltalán van, valahol, egészen máshol. Ami színekben gazdag, látványos, és persze szórakoztató.    

A rendező amúgy legutóbb három éve jelentkezett mozival. Az volt a 3 Idiots. Hogyan is felejthetnénk el? Hiszen akkor a bemutatás után annyi pénzt szedett össze (és olyan gyorsan), amire korábban bwban nemigen volt példa, pláne ha azt is hozzávesszük, hogy nem kimondott bw filmről volt szó. Azóta már kultstátuszt ért el, teszem hozzá nem érdemtelenül. 

Na de, eltelt három év. És Hirani is coming. Legújabb - minden reményünk szerint itt is forgatott - filmjének címe Peekay lesz, és olyan sztárok szerepelnek majd benne, mint Aamir Khan és Anushka Sharma.

Aamir Khannal ugye együtt dolgozott a 3 Idiotsban, szóval ismerik egymást, közelről. Tökéletes párosítás. Aki látta az idiótákat, tud követni, hogy miért is mondom. Anushka meg gyönyörű. Belőle reméljük többet hoznak ki majd, mint amennyit eddig megmutatott magából, izé színészi kvalitásaiból. A két színész egyébként most először fog "jodit" alkotni, jajdeérdekes lesz is ez így. El nem tudom képzelni. 

Végezetül meg még egy érdekes adalék a Bw  jön Magyarországra sztorihoz. Rajkumar Hirani nem arról volt híres ez eddig, hogy a filmjeit Indián kívülre, más országba viszi el indkolatlan, ezért is hihetetlen a hír, és kapott nagyobb buzzt a kelletténél. De hiszünk benne, hogy elhozza és all izz well lesz.   

0 Tovább

Guzarish

Miközbe a legújabb hírek arról szólnak, hogy Aamir Khan idei filmje a Talaash csak 2013-ban kerül bemutatásra, brühü, mi inkább megnézzük - a sírás helyett - az egyik olyan Ghajini dalát (dalbetétet), ami a mai napig az egyik legszemorgazmusabb a bw iparban. A zene pedig ar rahmani, szal nem lesz meglepetés, ha valami oknál fogva tökre jó lesz, amit hallasz. 

Amúgy az egyik all time kedvencem ez a zenedarab. Mégis, ha választánom kéne, mert úgy van, akkor a Ghajini filmzenék közül nem biztos, hogy ezt emelném ki. Jaja. Inkább a Kaise Mujhet tenném legelőre. De majd arról is a maga idejében lesz hangposzt, most azonban a Guzarish a soros, jöjjön ő. Folyjon is ki a szemünk, és vegyük támadásba a fülzsírokat, voálá.      

0 Tovább

Elmerülni a munkában

Avagy hogyan készülj fel tökéletesen egy az előtted álló óceánokban is gazdag Dhoom forgatásra. Hát így. Aamir Khan csak tudja. Mert ő Aamir Khan.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek