Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Be born everyday

Reklám kicsiknek és nagyoknak.

Ha órát szeretnél és nem tudod milyet azért, ha meg csak rég láttál jó reklámot azért való neked a következő most a sorban. Ami igaz, hogy nem új, van vagy másfél éves is, de Aamir Khannal kihagyni butaság lenne, arról nem is beszélve, hogy tényleg telibetrafáltak ezzel a készítők, egyszerűen minden képkockája kincs. Leírhatatlanul filgúd. Jöhet is még ebből, ha van, ahol van. Mert legyen.      

0 Tovább

Awesome threesome

Nem minden egyes nap látunk ilyet mostanság. Aamir-Salman és Subhash Gai 1 képen. A pulcsi meg, nem találok szavakat. 

0 Tovább

Nézzük csak

Aamir Khan gondolta beül a Dabangg 2 forgatására, hogy a saját szemével lássa egy újabb blockbuster megszületését. Mert az lesz. Vagy nem? Majd kiderül, de az látszik, hogy Salman még most is benne van a szerepben. 

0 Tovább

Hona Hai Kaya

A Talaash zeneösszes leggyengébb láncszeme. Picit erőtlen, és miközben hallgatom a Don jut róla eszembe. De. De lehet a filmben, ismerve a történet hátterét, a műfaji kereteket fog ez működni ott, és akkor. A  friss dalbetét promó láttán legalábbis remény az megvan, még nem halt meg.  

0 Tovább

Jiya Laage Na

A Talaashból. Igazság szerint még kóstolgat a dal, nem volt úgy szerelem első hallásra, mint a Jee Le Zara, de még lehet. A betét viszont itt is nagyon patentos. Aamir kiteszi Ranit, majd let's go red light district. Az egészben pedig az a szép, hogy Rani arcára, viselkedésére ez pontosan rá van írva, hogy a férje hova fog menni még. Kareenara 'vadászik', őt követi, nem is hiába, hiszen tényleg gyönyörűen fest itt. Végül pedig...  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek