Addig-addig nézegettem ezt a promót, amíg fel nem tűnt, hogy a hölgy, aki szerepel benne, az a) nem Parineeti Chopra és b) de még a cast tagja sem. Akkor kicsoda? Hát item girl, maga szám pedig - a Chokra Jawaan - egy item number. Ja hogy az, és tényleg.

Gauhar Khannak hívják a hölgyet amúgy, de vele együtt danszel és plébekel Abhishek Bachchan, akarom mondani Arjun Kapoor is (de ő a film főszereplője). Itemműfajában nézve nem olyan szar, mint a Dan Dan Chani volt legutóbb, ez hagyományosabb, gyökértámaszkodos, és nem utolsó sorban mérföldekkel jobb ahhoz képest.

De igazán még így se nagyon fogott meg. Bár gondolom, az, hogy csak ikszedik nézés után esett le az item number tantusz, már az sokat elárul. És az is igaz, hogy a fülemet izgatja jobban-inkább ez a CJ. De nem úgy és nem is annyira, mint pl. a többi Ishaqzaade dal.

A látottak meg? Valahogy úgy vagyok vele, hogyha soha többet nem kerülne a szemem elé, akkor se potyognának érte a krokodilkönnyek. Szal tipikusan az egyszer elmegy szódával esete. Kérem a következőt!