Érezni lehetett, benne volt a levegőben, a pakliban blabla az, hogy a Rowdy Rathore minden gond nélkül túllépi a magic 100 coret, a kérdés csak az időn volt, hogy ezt milyen lassan-gyorsan kaparja össze. A boxofficeindia legutóbbi statja szerint ehhez neki 11! darab napra volt szüksége. Ami eléggé not bad. Különösen úgy, hogy ezzel az eredménnyel, mutatóval, gyorsasággal minden idők negyedik legjobbja lett - nem kis filmeket megelőzve. Prabhu Deva tehát megcsinálta, fákje.

Azonban van egy olyan sanda érzésem, hogy lesz ez még így se, elsősorban helyezés-ügyileg. Ugyanis jön itt a Salman Khan féle Ek Tha Tiger (esélyes akár arra is, hogy kevesebb mint 9 nap alatt legyen 100-on), aztán az Aamir Khan féle Talaash, amit a leginkább és legtöbben várnak Indiában. Valamint nem szabad kihagyni a Chopra filmet Srk-val (bár ez kérdőjeles), és hát a Dabangg folytatását, aminek az első része már itt is szerepel a listában.

De hát egyelőre a Rowdy Rathore ott van ahol, szép siker. Rajta kívül idén csak az Agneepathnak jött össze hasonló mutatvány. Annak is 11 nap kellett a 100-hoz, bár az Indiában nem számított blockbusternek. Azért is emelem ki, mert bizony Prabhu Deva filmje idén az első blockbuster Indiában, háleluja ez vagy mi. 

Position Movie Number of  days
1 Bodyguard 8 days
2 3 Idiots 9 days
3 Ra.One (Hindi version only) 10 days
4 Dabangg 10 days
5 Rowdy Rathore 11 days
6 Agneepath 11 days
7 Ready 12 days
8 Don 2 13 days