Sharukh megcsinálta. Rohit Shetty megcsinálta. Minden idők legtöbb bevételét hozó filmje mostantól kezdve ugyanis a Chennai Express!!!4!!négy!!!, ami a 3 Idiots majd 4 éves rekordját döntötte meg. Picit sajnálom, hogy egy ilyen film egy olyan filmet ver meg, hiszen ég és a föld a két film között a különség. De hát ez tudjuk jól: ez bw, meg az indiaik erre vevők, ezt eszik, ezt kell nekik, és ezzel maguk a készítők, nem utolsó sorban SRK is tisztában voltak. Mondom nincs ezzel baj, mert azért örülünk is neki (hogy a rákba ne), hogy csak kiszenvedte SRK, megérdemelte, viszont remélem azért akad majd ellenfele, aki megszorongatja, túllép rajta. És erre majd nem kell újabb 4 évet várni. 

Azért arra kiváncsi lennék, hogy előzetesen melyikük volt az, aki elhitte, gondolt rá egyáltalán, hogy ez így összejöhet. Rohit is basszus összeteheti a két kezét, elképzelem, ahogy a folytatáson agyal már. Persze az EID már csak ilyen, évről-évre szállítja a kasszasikereket, de ez annál is több és nagyobb lett. Meg nagyobbat szólt.

Idén ha reálisan nézzük, akkor két film van, ami hozhat még meglepetéseket. Ez pedig a Krrish 3, és a Dhoom 3. Mindegyik folytatás, és bár míg előbbiben Hrithik nagyon régen tett ki már magáért, addig Aamir Khan egy eszméletlen izgalmas új szerep(kör)ben bizonyíthat, és veheti vissza azt, amit most elvettek tőle.

Ha pedig ezek se kotyvasztanak 200 crorenál is többet, akkor bizony jövő év elejéig kell várni a nagy durranásokra. Legközölebb ugyanis akkor esik be a mozikba például a Salman Khan Mentalja, ami már veszélyes lehet, meg még jön ezen kívül kettő is neki 2014-ben, szóval az megint egy másik év lesz. Az idei meg #partyexpress