Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenkinek boldog új éve van

Lehet. Hiszen Farah Khan filmje olykor elképesztő számokat produkált a bevételi adatokat illetően, aminek aztán az lett a böjtje, hogy most cirka 3 nap után úgy írunk már róla, mint 100 croret simán bezsebelt filmről, egy kasszasikerről. De talán nem is ez a legdurvább, hiszen valahol várható volt a tömeg ilyen nagy mértékű érdeklődése film felé, akármennyire is hidegen hagy már pl. engem, hanem az, hogy első nap, a premier napján majd 45 croret hozott, amire igazából nincsenek is szavak. Soha bw film így még nem kezdett. A Dhoomok, a Salman Khan filmek lemondhatnak, SRK megcsinálta.

0 Tovább

Singhamot a népnek

Méghogy Kick! Méghogy Salman Khan? Kinek kell az úgy istenigazából. Legyen inkább Singham, és Ajay Devgn. Na ezt már szeretjük. Vagyis én nem, de az indiaiak eléggé. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, mint hogy az idén eddig úgy film nem nyitott a mozikasszáknál in India, ahogy a Singham sequelje tette azt a napokban.

Sima 32 crore, nem kérdezett, földbedöngölte a Kicket, egyértelmű KO. Pedig ez nem volt benne a forgatókönyvben, legalábbis nálam. Még keresem az okokat, és ennyi film után sem értem őket, a filmnézési szokásaikat. Mert ha valaki egy évvel ezelőtt ezt mondja nekem, hogy a Singham 2 így fog startolni, aligha hittem volna neki. Most meg tessék.

Update annyi, hogy a következő két napra ilyen 20 közeli crore bevételre esett vissza, de így is már több mint 70-el bír, és egy héten belül 100-ig meg se áll. Még a végén blockbuster lesz belőle, és meg kell néznem.

0 Tovább

Rajnikanth V/S Bollywood

500 crore? Van olyan? És kinek jöhet össze? 

Mi azt tippeljük, hogy Rajnikanth esélyes lehet, behúzhatja. Akár már most is, hiszen pár napja kezdték el vetíteni a mozik a legújabb filmjét: a Kochadaiiyaant. Lehet tehát félnivalója a többieknek, akik elindultak fel, fel, fel, hogy célba érjenek minél előbb, mindenki előtt.

Na ezt mutatja be a következő videó is a maga humoros és érdekes megközelítésében.

0 Tovább

Get on the train Krrish

Márpedig Krrish lehagyta a Chennai Expresst. Bár gyorsabb nem volt nála, de mindent összevetve a minap mégis felülmúlta összbevétel-ügyileg. Magyarul 2013-ban, idén, bw film annyi pénzt nem 'keresett', hozott a konyhára, mint a Krrish harmadik része. Gondolom Shahrukh irigykedik egy csöppet, jóllehet Hrithik is elragozta néhányszor, hogy ez a bevétel utáni harc nem is igazi harc, letojja az egészet onnan, de azért persze örül neki, hogy végül ennyi croret sikerült kihámozni belőle. Sőt, akár még többet is, hisz még egy, másfél heti vetítés benne van, szóval emelkedhet a jelenlegi 253.13 crore felfel és feljebb. A következő grafika azt szemlélteti, ahogy nyitott, az első heti nézettségi adatok láthatóak, összehasonlítva a Chennai Expressel. Aki meg még több statra élvez, annak van több is, ahonnan ez jött és én is vettem.  

0 Tovább

King is KING

Sharukh megcsinálta. Rohit Shetty megcsinálta. Minden idők legtöbb bevételét hozó filmje mostantól kezdve ugyanis a Chennai Express!!!4!!négy!!!, ami a 3 Idiots majd 4 éves rekordját döntötte meg. Picit sajnálom, hogy egy ilyen film egy olyan filmet ver meg, hiszen ég és a föld a két film között a különség. De hát ez tudjuk jól: ez bw, meg az indiaik erre vevők, ezt eszik, ezt kell nekik, és ezzel maguk a készítők, nem utolsó sorban SRK is tisztában voltak. Mondom nincs ezzel baj, mert azért örülünk is neki (hogy a rákba ne), hogy csak kiszenvedte SRK, megérdemelte, viszont remélem azért akad majd ellenfele, aki megszorongatja, túllép rajta. És erre majd nem kell újabb 4 évet várni. 

Azért arra kiváncsi lennék, hogy előzetesen melyikük volt az, aki elhitte, gondolt rá egyáltalán, hogy ez így összejöhet. Rohit is basszus összeteheti a két kezét, elképzelem, ahogy a folytatáson agyal már. Persze az EID már csak ilyen, évről-évre szállítja a kasszasikereket, de ez annál is több és nagyobb lett. Meg nagyobbat szólt.

Idén ha reálisan nézzük, akkor két film van, ami hozhat még meglepetéseket. Ez pedig a Krrish 3, és a Dhoom 3. Mindegyik folytatás, és bár míg előbbiben Hrithik nagyon régen tett ki már magáért, addig Aamir Khan egy eszméletlen izgalmas új szerep(kör)ben bizonyíthat, és veheti vissza azt, amit most elvettek tőle.

Ha pedig ezek se kotyvasztanak 200 crorenál is többet, akkor bizony jövő év elejéig kell várni a nagy durranásokra. Legközölebb ugyanis akkor esik be a mozikba például a Salman Khan Mentalja, ami már veszélyes lehet, meg még jön ezen kívül kettő is neki 2014-ben, szóval az megint egy másik év lesz. Az idei meg #partyexpress  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek