Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FAN

Ha ez a kép igaz, akkor elkezdték forgatni Shahrukh jövő évi egyik legvárósabb filmjét. Ez lesz a Fan. A rendező Maheesh, míg a színész partnernőjét még mindig homály fedi.

Beszélnek itt már Vaani Kapoorról, vagy Kriti Sanonról, én igazából mindkettőnek tudnék örülni, csak tényleg innen válasszanak aztán végül, nem az első ligából, mint Kat, Dee, Peecee, KKK, mert az uncsika.

És két dolog még:

Jajde elutaznék most egy fekete lyuk körüli bolygóra, hogy előbb láthassam. 

Meg remélem ez inkább célba ér, mint a rendőrség legújabb bűnmegelőzési kisfilmjei

0 Tovább

No twitter. No facebook.

A Fanból nem lesz egy Tamasha. Persze ki tudja, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. De az biztos, hogy SRK következő filmje, Manesh Sharma rendezéseben a YRF nem bízza a véletlenre, és meg is hoztak egy olyan biztonsági intézkdést, amivel egyre több és több bw film él.

Ami annyit jelent, hogy forgatás előtt letétbe kell dobni a mobilokat evribádi, meg minden ilyen technikai kütyüt, hogy aztán senkinek se jusson eszébe seringelni egy gyengébb pillanatában. És ez alól bizony Shah Rukh Khan se kivétel.

A forgatás után nyilván már lehet sasolni az elszalasztott, múlasztott, elnemolvasott kontenteket. 

0 Tovább

Mahi Ve

Hat nap múlva Indiában volna lenni jó. Akkor mutatják be ugyanis Homi Adajania filmjét. Ami a Finding Fanny lesz, és olyan, amilyen még egy az idén biztosan nem. Már a trailer is ezt éreztette, de a dalelőzetesek (amik direkt plusz képkockákat nem fednek fel) csak még jobban, hogy itt valami egészen különös, páratlan utazásra van kilátás majd valahány percben. Picit amolyan Vishal Bhardwajos beütése van talán, de a fene se tudja, már nagyon nézetné magát. Most azonban a Mahi Ve pörög-forog a megszokott figurákkal. Veeeeeeee.

0 Tovább

How to make it: Shake Your Bootiya

Ha a Finding Fanny dalbetétje neked készült (szeretted), akkor most itt van, hogy hogyan is nézett ki ez valójában. Mert Deepika táncát bizony nem Deepika ropta, bármennyire is úgy nézett ki, mintha, mert nem. Ami talán pici élménycsalódás most, de azért nem dőlt össze a világ, hiszen a Shake Your Bootiya az év egyik legalternatívabb és mókásabb bw dalbetétje. Köszi Homi Adajania! Meg Sachin-Jigar! 

0 Tovább

Shake Your Bootiya

Ha ma csak egy funny videót nézel meg, akkor ez legyen az. Lehet címből is újítani kéne arra, hogy 

 FunnyFernandez 

mert pont a mérete lenne, egyszerűen annyira illik rá. Miközben nagyon elvont, ha csak a bw sztereotipiákat teszem libasorba. Nincs is kétség afelől gondolom senkinek se, hogy Homi hivatalosan is visszatért a hindi filmek underground/indie/feszt élvonalába.

A Cocktail ehhez képest maga a jeges vizes kihívás.

Hiszen, ahogy az a tegnapi Haider féle Bismilre is igaz volt, ilyet se látni minde szürke hétköznap bwból. De jól esik. Azt nem tudom mennyire eredeti, viszont a megvalósítás, a karakterek egységessége meg a zene, ami valamennyire a Sachin-Jigar(!!!) érdeme, az óriási hatalmas elvitathatatlan jóság a négyzeten.

Must-see egyértelmű. Azok az arcok, a mozdulatok haláliak (1:40 és 1:50 a csúcspont), cuki az egész, de mondottam volt a cast nagyon erős benne. Még nem láttam a filmet, de olyan mintha láttam volna velük már. Móka, kacagás, bambi, zizi, körhinta evör.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek