A Vicky Donor, de leginkább a Pani Da Rang után várható volt, hogy Ayushman Khurrana megcsinálta a szerencséjét bwban. Teszem hozzá, nem hiába és nem érdemtelenül. Hiszen, míg az utóbbi az év egyik leggyöngyszemebb filmje (amiben ő is debüt szerepelt), addig előbbi minden kétséget kizáróan 2012 legjobb bw dalai közé tartozik (ezt meg ő énekli). Ezek után tehát nem is kell azon csodálkozni, hogy nem lett belőle 'egyfilmes' színész.

Legújabb, második filmjére már nem is kell várni, aludni sokat. A következő év elején, februárban mutatják be Nautanki Saala címmel. Amit az a Rohan Sippy rendez, aki többet között a Bluffamstert (azon a filmen veszítettem el bw szűzességemet) vagy a Dum Maaro Dumot jegyzi. Érdekesség, hogy mindkettőben ott volt Abhishek Bachchan, vezető színészként, akiről úgy tudni itt is feltűnik 1 cameo erejéig.

Valamint egyfajta Sippy kötelező elemként, a DMD után szabadon, a Nautanki Saala-ban is látható, hallható lesz egy korábbi klasszikus zene feldolgozott, remikszelt változata. Ami nem más lesz a hírek szerint, mint a Madhur Dixit féle Beta a Dhak Dhak karne laga kap című 1992-es kultikusból. Meglássuk. Apropo zene, annyi még mindenképpen elfér mellé, hogy Ayushmann az éneklésből is kiveszi a részét az NS-ben. Sőt. Nem is egyet, hanem mindjárt kettőt is dalolászik. Egy szomorút meg egy vidám punjabit az előreláthatólag nyolc trekkes soundtrackről. Arról azonban nincs információnk, hogy a szerzője is ezeknek vagy sem. 

Végezetül meg jöjjön egy kép róla, a filmből, oldalán Kunal Roy Kapurral.