Írta. Ayushmann Khurrana és Rochak Kohli. Megzenésítette. Ayushmann Khurrana és Rochak Kohli. Elénekli Ayushmann Khurrana - és Neeti Mohan. Erre mondják azt, ha egy üzlet beindul, és még virágzik is. Miért pontosan?

A tavalyi Pani Da Rang hatalmas sikere után - nálunk csak 2012 legjobb bw filmzenéje volt nem több, - a fiúk ott folytatják, ahol anno abbahagyták. A nyerő recepten se változtattak sokat, ahogy azt az első bekezdésben írtam. Hiszen ugyanazzal a felállással, egy plusz énekessel kiegészülve voltunk kiéhezve arra, hogy másodszor is meglepjenek minket most. Ami egyelőre sikerült, részben, meg nem is.

A Nautanki Saalahoz írt legújabb, szerzett muzsikájuk a Saadi Galli Aaaja első fülre nehezen adja meg magát. De sokadik visszahallgatásra is az az érzésem, hogy jójó, de azért minden évben nem terem filmfare a bokorban. Nem is fog idén neki. Persze ettől még ez egy klassz kellemes kis dal, egy vagy két vagy zéró díj nem változtat ezen. Na ugye. És van annyira fülbarát, mint a Pani Da volt, de azért azt előre bocsátom, hogy nem előzi be, személyre szabottan legalábbis.

Ami viszont vitathatatlan, hogy az eddig kikerült NS dalbetét, filmzene promók egytől-egyig simán vállalhatóak, átlagon felüliek, mitöbb szerethetőek. Ha úgy tetszik, imádnivalóak. A Mera Mann (már megy a plágiumozás Rybak egyik dalával pedálozva, szerintem bullshit) vállmegvonogatása, a Dhak Dhak írtó dallam és koreotapadása mellé jól beillik a sorba a Saadi Galli is, a maga romantikusos, szerelmeses képkockáival. Első lennék, jegyet vennék, nagyon nézős lesz a NS. Idevele.