Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jövő

Vagy van az már jelen is.

Alia Bhatt pl engem meghazudtolva az idei év bw arca lett. Kvázi nem egy férfi színész, nem egy Khan, hanem Ő igen. Mind 3 filmjét imádtuk (higway, 2 states, hskd) és mellé még olyan vírusvideókkal ajándékozott meg minket, amikkel más senki úgy és ahogy. Cool.

Shraddha Kapoortól pedig igaz, hogy csak az Ek Villaint láttuk - még, de az elég is volt, beérjük vele jövő évig. Nyilván elfogultak vagyunk vele, de az idő neki dolgozik, és az ABCD folytatás majd helyre tesz minket vele kapcsolatban. Azaz, hogy a báj nem minden sokszor, bevállalta annyi szent, meglássuk.

0 Tovább

Ti fogjátok először megtudni, mikor lesz elegem belőle

De egyelőre nem látom ezt, a kapcsolat végét. Shraddha Kapoor továbbra is a legtöbb szívecském megosztás tulajdonosa. Itt pl. két percen keresztül áll címlaplányt a havi Grazianak. Tegyétek le a zinternetet, nem érdemes már máshova kattintani.

1 Tovább

Shraddha can dance sala

Tud. Még akkor is, ha nem koregrafalták túl a Dance Basantit szemmel láthatóan. És pont ezért, nekem ilyen biztonságinak hat, ami nem kockáztat, akar sokat, csak ennyit.

Persze Emraan se az a Prabhudeva, ő inkább elsalmankhanoskodja Shraddha elől az item numbert. Akivel most úgy vagyok, mint Aliaval a legelején, - de a kisasszonynak azóta azért sikerült megszerettetnie magát velem, nagyon.

A jodi amolyan táncidegen, nem is tudom kinek jutott eszébe ez, a dal még csak-csak a Sachin-Jigartól, de szumma kezdésnek soha rosszabbat. Lesz ez még izgalmasabb, item songosabb ennél. Mindamellett szerethető, és Shraddha nem esik ki a pixisből emiatt, továbbra is szívecske. 

0 Tovább

Hello Hottie

Már majdnem hiányzott, és kerestük volna hova tűnt bw legújabb üdvöskéje, de nem kellett, mert a szeptemberi Filmfare címlapról bizony ő kacsint vissza. Kvázi meg lettünk shraddalva. Shradda az új jeges vizes kihívás.

0 Tovább

Sexier Than Ever

Mindig túl sokat beszélek. Szóval most nem fogok. Nem is kell. Mert aki ezt olvassa a képet és a videót látva, az meg is érdemli. Hiszen na, ha nem tűnt volna fel:

  SHRADDHA KAPOOR A GQ JÚLIUSI CÍMLAPLÁNYA    

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek