A cím végére mehetett volna kérdőjel vagy felkiáltójel is, de nem. Mi maradunk ennél, a köztes állapotnál. Mert bár lehet, van abban ráció, hogy ő Imran Khan lesz a következő nagy Khan (!), de sajnos az ellenkezője sem kizárt dolog (?). Azt eddig se titkoltam, hogy bírom a palit. Még úgy is, annak fényében, hogy tudom, látom, tapasztaltam elég egyarcú. Annak tartom színésznek mindenképpen. Van hova fejlődnie. Bár mentségére szól, hogy pimaszul fiatal, és nem akkora hátrány ez - az említett egyarcúság, mint aminek beállítom, különösen bwra való tekintettel. Arról nem is beszélve, hogy már most nem akármilyen "A" kategóriás rendezőkkel, színészekkel, producerekkel dolgozik együtt, pedig tényleg nem régen tört be a filmbizniszbe. Jójó itt azért a hátszél is besegít, Aamir Khan unokaöccse ő.  

Filmekről picit. Talán ebben az évben a Delhi Bellyvel mutatta meg, hogy tud mást is hozni a romantikus figurán kívül (korábban ott volt a Luck is, az kimaradt), akit már olyan magas szinten játszik, és olyan szinten tökélyre fejlesztett, hogy már-már unalmassá válik minden manír tőle. De így is a Jaane Tu... igazán kedvenc a műfajában és az I hate luv storys-t is csak szeretni lehet vele, a Break Ke Baad már határeset eléggé, míg az új filmje a Mere Brother Ki Dulhan jópofa szórakozás, de semmi több. Ergo love/hate kapcsolatban vagyok, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom éppen Beboval, vagy Anushka Sharmaval való közös filmjét, mert de nagyon. Ugye.

A cuki fiú (csak így) a mai napi desi girl ellensúlyozására érkezik, hogy senki szeme ne maradjon szárazon már. Itt éppen valamelyik száz plusz egy eventen jelenik meg kalaposan, fehér ing kíséretében. Jó kép na.