Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

The _desi_ Devotion of Suspect X

Nem hiszem, hogy Saif lesz az indiai Matthew Mcconaughey, de legalább megjött az esze, és két Humshakali vígjáték mellett olyan filmeket is vállal, mint amilyennek Keigo Higashino könyvének, a The Devotion of Suspect X-nek bw feldolgozása, adaptációja hangzik első látásra. Az meg csak hab a tortán, hogy az a Sujoy Ghosh rendezi majd, aki a Kahaanit is. Több mint ígéretes. Lefordítva: rá vagyok izgulva, már most.

0 Tovább

Saif & Homi coorporation harmadszorra

A Being Cyrus és a Cocktail sikerén felocsúdva Homi Adajania (aki jelenleg azon van, hogy a Finding Fannyt adja el a közönségnek, bemutató szeptemberben) úgy vélte, hogy egy új és közös munka Saif Ali Khannal nem lenne indokolatlan buatság. Ezért aztán bekopogtatott a színészhez és megkérdezte tőle, mi lenne ha. Ő meg, hát nem kellett sokat mondani, vagy kétszer, vagy győzködni, mert persze egyből rápörgött, ki ne tenné, megértjük. Aztán most már azon van, hogy nyugtat mindenkit, ez nem olyan lesz, mint a Humshakals, hiába vígjátéknak készül. Idézzük: 

 It's a comedy, but different from Humshakals. 

Meg azt is mondta, vagy inkább úgy szebb, hogy nem olyan unfunny, mint az idei komédiakiller mozi volt. Amiről hát sokat mi sem beszéltünk, de jobb is ez így. Miután Bipasha az egészet tokkal-vonóval kerülte, meg az anyját nem merte a moziba rá elküldeni, inkább a DDLJ-t nézd meg 5432x, azután Saif akadt ki csöppet, hogy ez tényleg fos lett. Amire aztán jött a replika a készítők részéről... de egy a lényeg, ennyi karaktert se ért meg úgy igazán az a film.

És inkább focus erre, ahogy Meera mondta a Cocktailban (<3). Cím még nincs, meg heroine se, csak annyit árultak el, hogy novemberben kezdik el forgatni, Ausztráliában.

0 Tovább

Harper's Bazaar India: Meet the Khans

Haha, és én még azt akartam írni, hogy találkozzunk Kapoorékkal. Pedig most már elég régóta boldog(?) házasok ők ketten. De valahogy mégis Kareena Kapoor az Kareena Kapoor maradt nekem, továbbra is. És ez tökre észrevehető, elég csak itt a blogban nézni, itt is így hívom, a Khan rész nélkül.

Miközben KKK lett, Kareena Kapoor Khan, egy újabb Khan, aki most férjével szerepel az indiai Harper's Bazaar októberi kiadásában. De nem először. Hiszen egyszer már 2009 márciusában címlappáros voltak, nyilván még a gyűrűk nélkül. Most pedig már azzal, azokkal, kéz a kézben vállalták el a felkérést és álltak a kamerák elé. Még hónapokkal ezelőtt a Maldív szigeteken ejtették még a fotózást, ami a most következő #howtomakeit videó tanulsága szerint is jó hangulatban telt el, és jól is sikerült, ami pedig már a végeredményt illeti.

És még hozzá kell tenni, azt a nem a szorosan a fotózáshoz kapcsolódva, de a színészeket nagyon is érintő érdekességet, hogy miután azt ígérték a házasságuk után soha többet nem fognak együtt szerepelni onscreen, azután jött a hír, hogy a Raj Nidimoru and Krishna DK rendezésében készülő Happy Endingsben bizony ott lesznek mind a ketten. Szóval akkor ki mondta, hogy nem? Persze érthető is ez az óvatosság a részükről, ha azt nézzük, hogy ahány filmben alkottak eddig jodit, abból nemigen lett hatalmas kasszasiker. De talán most. Talán jövőre nekik kedveznek majd a csillagok.         

 

0 Tovább

Itt a SAK mashup

Ki kérdezte? Mert van már ilyen is. Dj Shadow összegöngyölte nekünk. Mi meg köszönjük szépen. Egészen rendben is van, mind emberileg, mind zeneileg, mindenhogyan. Különösen az tetszik benne, hogy pöpec dalokat válogatott be ide, majdnem a legjobbak közül is a legjobbakat. Saif azért szerintem alul van értékelve, a Khanok között sok esélye labdába rúgni nincs nagyon, de ha ilyen Go Goa Gone dolgokat bevállal, ezt a vonalat erősíti, akkor még lehet rá a jövőben számítani, ennél is jobban, csak hát ő se lesz már fiatal. De jöjjön a lényeg. Kitkat. 

0 Tovább

Saif Ali Khan rászőkített

A népszerű indai színész a legutóbbi forgatási képek tanulsága szerint a Go Goa Gone kedvéért dobta eredeti hajszínét. Sőt, miazott, még egy nyaktetoválást is bevállalt. Haha. Ahogy mondani szokták: a filmért bármit, akármit, hogy ne ezen múljon már. Nem fog.

Jóllehet a 3G-ről amúgy is tudvalevő, hogy nem konvencionális (hanem unkonvencionális) bw darab lesz, egy zomcom, amit a kiváló Shor in the City alkotói párosa: Krishna DK és Raj Nidimoru jegyez. SAK-on kívül pedig Kunal Khemu, Vir Das, és Anand Tiwari is szerepelnek majd a főként Goan és Mumbaiban felvett moziban. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek