Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jövő

Vagy van az már jelen is.

Alia Bhatt pl engem meghazudtolva az idei év bw arca lett. Kvázi nem egy férfi színész, nem egy Khan, hanem Ő igen. Mind 3 filmjét imádtuk (higway, 2 states, hskd) és mellé még olyan vírusvideókkal ajándékozott meg minket, amikkel más senki úgy és ahogy. Cool.

Shraddha Kapoortól pedig igaz, hogy csak az Ek Villaint láttuk - még, de az elég is volt, beérjük vele jövő évig. Nyilván elfogultak vagyunk vele, de az idő neki dolgozik, és az ABCD folytatás majd helyre tesz minket vele kapcsolatban. Azaz, hogy a báj nem minden sokszor, bevállalta annyi szent, meglássuk.

0 Tovább

Aishwarya jönlát

És visszatér. A gyereket addig odadobja apucinak, mert a kamera várja. Vagy fordítva. A lényeg, hogy a színésznő a gyes alatt, után is tele volt felkérésekkel, amikből sokszor vacilálni se kellett, hiszen bárki rábólintott volna élből. Ő se tette ezt másként. A minap kettő lett hivatalos ezek közül.  

Az egyik Chalti ka Naam Gaadi remake lesz. Rohit Shetty rendezi, és  SRK pedig a hero az oldalán . Ők lesznek tehát az új Kishore Kumar - Madhubala 2.0. Míg a Devdas is felevenedik a távolban, ha másért nem is, ezért érdemes lesz, volt forgatni visszatérni. 

A másiknak már címe is van. Ae Dil Hai Mushkil. És nem akárki, mint  Karan Johar rendezi majd , akivel először dolgoznak majd együtt. A színészkettős Ranbir és Anushka lesz, nem amolyan szerelmiháromszöges, ahogy azt KJo ígéri, meg tervezi bemutatni 2016 nyarán. A zenéket Pritam hozza össze, a helyszíneket pedig New York, London, Párizs és Delhi adja majd. 

0 Tovább

Badlapur poszter

Varun Dhawan fogja a loverboy figurát és dobja is. Mert Sriram Raghavan új mozijában a hírek szerint már a színész egy új oldaláról mutatkozik be. Akció terén, bw kompatibilis és elhanyagolhatatlan bajusszal egyetemben. Meg olyan partnerek oldalán, mint Nawazuddin Siddiqui és Huma Qureshi. Bemutató február végén, a zenét a Sachin Jigar szerzi majd. Ez meg egy megszellőztetett plakátmorzsa, érdekel is.

0 Tovább

Az MTV Unplugged újszériája és Amit Trivedi bemutatja

Azt az Iktarat, ami úgy ellazít, megnyugtat és kikapcsol (keep calm), hogy észre sem veszed. Most meg még új csomagolást is kap, akusztikusan, egyedien, amitől a mínuszok is félnek. Én pl. teát szürcsöltem alá, elhajlogattam rá, és a nap végére beérett nem-szalonképességem egycsapásra átváltott relax üzemmódba. Tényleg ilyen hatása van, de már az eredetinek is. Ezért szeressük. Szeressétek. Jól jön, ha jön.  

0 Tovább

Ez a mashup jóság onnan érkezett

Ahonnan ki az ördög hitte volna, hogy majd igen. De pedig igen, ugyanis Darshan Raval egyszerűen összeénekelte idén a leglegleget ebben a különműfajban, úgy minden túllihegés nélkül. Az India's Rawstar közönségkedvencétől egyenesen itt van a bw-i szerelmi filmzenék maszálája. Megéri, megérdemli a kattintást, pláne, hogy hiánycikk az ilyen, ami jó egyrészt, meg más is azért a többihez képest. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek