Baby poszter

A legújabb darab ellentmond annak a tévhitnek, hogy a kiváltképp arcoskodos plakátok már nem trendik a világban. Márdpedig de. Tessék csak erre odafigyelni. Aztán nem meghökkölni, ha legközelebb már a faladon néz vissza rád.

0 Tovább

Yo Yo, Badshah, azok meg kik?

Mert jön Imran Khan. Nem a színész, nem a bokszoló (...), hanem az énekes, rapper. Aki majd a Tevarban egy dal erejéig betör a bwizniszbe. Ez lesz az, Let's Celebrate címen, és hamarosan már többet is láthatunk meg hallhatunk belőle, mint pár másodperc. És lehet, hogy nem vágom a centiket miatta, de mégse egy újabb YoYo dal, hanem mégis más valaki, valami sül ki ebből, neki welcome to bw. Van egy jó férfi megérzésem. 

0 Tovább

Alia mint/a rocksztár

Egyre biztosabb, hogy a távoli jövőben kell majd számítani egy Rock On folytatásra. Nem halálbiztos, de a legújabb hírek szerint rábólintottak már azok, akiknek kellett. És ezek nem mi vagyunk, a nézők, mert mi amúgy is örülünk neki, annak ellenére, hogy az egy az egyben is simán megállja a helyét, nem szükségeltetik égetően tesó hozzá minden körülmények között. De várhatóan érkezik. Mitöbb a pletykák már arról szólnak, hogy Alia Bhatt fog dalolászni benne. Elég sokat. Ami egyrészt szomorú, hiszen lehet akkor nem látjuk újra Prachi Desait, másrészt jóság is kiturkálható belőle, mert Alia már a Highway és a HSKD esetében megcsillogtatta létező énektudását (ez utóbbi ágyazva alant), szóval nincs mitől félni. Sőt. Várjuk.  

0 Tovább

Méghogy a pre karácsony himnusza?

Mert tök véletlenül sikerült beleszaladnom abba a dalba, amitől hangos lesz az idei kari(m). A Pehli Mohabbat idejét megelőzve, már 23 nappal a nagy nap előtt érvényesítette akaratát, hogy igényt tart az ünnep slágere címére. És ezt már senki nem veheti el tőle. Amúgy az a Darshan Raval adja elő, aki bár update: nem nyerte meg a Raw Start, de ugyanúgy az ő nevéhez fűződik e mellett az idei legjobb mashup szerzemény is, írtunk róla korábban. De inkább hallgassuk. 

0 Tovább

First Look: Dolly Ki Doli

A minap megtekintett Khoobsurattal megint nem lett nagyobb színésznő a szememben Sonam Kapoor, de valahol már nem is várható. Ő a tipikus, aki  második ligában szépen jól elvan, jóllehet egy komoly alakítás azért ráférne, vagy csak megnéznénk mire menne vele mégis. Egyelőre viszont be kell érnünk azzal, ha bűnözik éppen, és szíveket tör össze. Amit majd Abhishek Dhogra debüt filmjében, a Dolly Ki Doliban fog elkövetni a hírek szerint. A jövő év elején érkező con-filmben ott lesz még Rajkummar Rao, Pulkit Smarat és Varun Sharma is. Itt meg egy első blikk.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek