Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FAN

Ha ez a kép igaz, akkor elkezdték forgatni Shahrukh jövő évi egyik legvárósabb filmjét. Ez lesz a Fan. A rendező Maheesh, míg a színész partnernőjét még mindig homály fedi.

Beszélnek itt már Vaani Kapoorról, vagy Kriti Sanonról, én igazából mindkettőnek tudnék örülni, csak tényleg innen válasszanak aztán végül, nem az első ligából, mint Kat, Dee, Peecee, KKK, mert az uncsika.

És két dolog még:

Jajde elutaznék most egy fekete lyuk körüli bolygóra, hogy előbb láthassam. 

Meg remélem ez inkább célba ér, mint a rendőrség legújabb bűnmegelőzési kisfilmjei

0 Tovább

Nagyon bébi

Bízok Neeraj Pandeybe, hogy nem önti nyakon majd túlromantikázással ezt a jó kis akciózásnak tűnő új filmjét, a Babyt, amiben Akshay lesz a főszereplő. Ugyanitt kaptunk is felvezetést hozzá aka first look videó képében, leginkább a december 3-ra ígért igazi előelőzetesig, mert mégis. Ez csak amolyan kedvcsináló, mézesmadzaghuzógató, de annak biza nem utolsó. 

0 Tovább

Shaandaar szelfi

Shraddha és Shahid első közös filmjükre készülnek Vikas Bahl rendezésében. Ő lesz ő, ami a címben is van, és nemsokára már le is forgatják, hogy jövőre már minden kétséget kizáróan bemutatásra kerüljön. De addig még beveszik Lengyelországot, szóval senki se képzelje el azt, hogy sok volt partika, vagy álmodik, amikor majd Shadid jön vele szembe az utcán. Figyelem odaát. 

0 Tovább

Item Number: Gangster Baby

Úgy hiányzott ez nekem, mint az edigital lefagyása fekete pénteken. Ergó itt áll előttünk egy olyan Prabhudheva vezérelte item number, ami nem jó. Pedig nem erről volt szó eddig. Nyilván Himesh is csak magát adta, mint mindig. Egészen rosszul hallatszik is, ahogy a Gangster Baby képzeletfelülmúlóan képes alulteljesíteni. Nagyon zsé, egyszerhasználatos, amihez mondom a képi világ is kezet ráz. Hiába a tűz benne, vagy rázza Manasvi Mamga, úgy ahogy se előtte, megmarad beváltatlan ígéretnek se. Elég is volt, féláron se venném. 

0 Tovább

Amikor Sallu bedobja a törülközőt, jön Aamir

Ha valami színészérdekelt, rokon tart esküvőt akármikor az életben, akkor biztosan megáll az élet meg az idő bwban. Fakt.

Így volt ez most, Arpita Khan esküvőjén is. Mert aki csak tehette, vagy meghívták nem maradt le erről az eventről. Hydebarad pedig pár napig hírességek mekkája lett.

Akik aztán nem csak puszta jelenlétükkel emelték az esküvő est színvonalát, hanem kivették a részüket. Az alábbi videó pl azt rögzítette, amikor Salman Khan már nem bírja cérnával, jön Aamir Khan és a Jumme Ki Raatra, amit Mika szingel, annyit táncol, és olyat, amit tőle még soha se de nem láthattunk. 

Mi szóltunk. De reméljük lesz ez több is.

 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek