Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nakhriley

Ez a Kill Dill dalelőzetes nem is azért szerethető, amilyen, hanem ahogyan amilyenné válik. Mert a végtermék bár szuper érzést kelt, mégis annyira nem kap el a lánc, mint ahogy egyiknél se, mert a SEL most és soha többet kitett magáért. A Nakhrileyre is az az egyenlet róható fel, ami nem más, mint a szem>fül. A 90-es évek meg és felidézése nyílván partiban van, nem mehetünk el szó nélkül mellette, de a csomagolás a mindent vivő.

0 Tovább

Keeda

Majdnem egy éve ilyenkor pont ugyanígy egy Prabhudheva dalelőzetes borzolta a kedélyeinket. Hiszen ki tudná elfeledni a Saree Ke Fall Sat. Nem is tudjuk, vagy tudja most a Keeda. Nem ellenfél annak. Hiába az ausztriai jelenlét, PD koreo megőrülése itt is, vagy Himesh fülmegkapó akkordjai, nem lesz a kedvesem hosszú távon. Érzem én is a régiségét meg hogy a beatek ütnek, ez viszont kevés. 

0 Tovább

Jaise Mera Tu

Happy Ending. Sachin-Jigar. Raj&DK. Ez azt hiszem mindent elmond, amit el kell a következő dalbetétről. 

0 Tovább

Készül a Piku

És ki van a képen? 

Hát Amitabh Bachchan, aki így fog kinézni Shoojit Sircar legújabb és készülő filmjében. Ahol apaként lesz látható, míg lányát Deepika Padukone fogja alakítani. Irrfan Khan is ott lesz a moziban még rajtuk kívül, csak hogy a királyságosság mértéke még ennél is nagyobb legyen. Hiszen Shoojit, Big B, Dee, Irrfan meg ez a kép, mi kell még?

0 Tovább

Zid trailer

Vivek Agnihotri pszichothrillerének trailerében megkaptuk azt a versenyzőt az évben, ahol a legnagyobb az előfordulási esélye az egy képkockára eső adult contentek számának. Barbie Handa (PeeCee kuzin) debütálása ilyen szempontból lehet igazán csak érdekes, ha már a történet a való életben már sok lenne, ahogy nők feszülnek egymásnak de komolyan egy férfi miatt, vagy valami hasonló. Bemutató november végén, már akit érdekel.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek