Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

One drink down main Govinda, two drink down main Jeetendra

Ha most indiai lennék akkor szeretném a Happy New Yeart, vagy legalábbis megnézném, amikor csak tehetem, ha meg kritikus, akkor meg nem, fúj. Hiszen szerintük egy OSO-nak még a cipőjét se sikálhatná ingyen Farah Khan új mozija. Hiába a sztárkavalkád, vagy felfújt dalok és betétek, mint amilyen ez a Sharabi is, mert filmként sok mindent nem tud felmutatni.    

0 Tovább

Ha ma egy selfie képet néztek meg

Akkor ez legyen az!

0 Tovább

Shraddha can dance sala

Tud. Még akkor is, ha nem koregrafalták túl a Dance Basantit szemmel láthatóan. És pont ezért, nekem ilyen biztonságinak hat, ami nem kockáztat, akar sokat, csak ennyit.

Persze Emraan se az a Prabhudeva, ő inkább elsalmankhanoskodja Shraddha elől az item numbert. Akivel most úgy vagyok, mint Aliaval a legelején, - de a kisasszonynak azóta azért sikerült megszerettetnie magát velem, nagyon.

A jodi amolyan táncidegen, nem is tudom kinek jutott eszébe ez, a dal még csak-csak a Sachin-Jigartól, de szumma kezdésnek soha rosszabbat. Lesz ez még izgalmasabb, item songosabb ennél. Mindamellett szerethető, és Shraddha nem esik ki a pixisből emiatt, továbbra is szívecske. 

0 Tovább

Rövidfilm: Going Home

Azért miközben néztem én se így képzeltem. Sajnos. Kicsit tényleg utopiaízű, ebben igaza van a rendezőnek: Vikas Bahlnak. Meg abban, hogy we can. Aminek nyilván india vonzata van, a nőkről szól, de nem nekik a Going Home. Inkább férfiaknak tanmese. Amúgy a tanulsági érdeme mellett sikerült úgy átültetni ötpercnyi képkocka együttesbe, amire azért Ashton Kutcher is pl felfigyelt. Majd wow szöveggel meg is osztotta fb lapján. Tényleg jó. Kötelező.

0 Tovább

Mindenkinek boldog új éve van

Lehet. Hiszen Farah Khan filmje olykor elképesztő számokat produkált a bevételi adatokat illetően, aminek aztán az lett a böjtje, hogy most cirka 3 nap után úgy írunk már róla, mint 100 croret simán bezsebelt filmről, egy kasszasikerről. De talán nem is ez a legdurvább, hiszen valahol várható volt a tömeg ilyen nagy mértékű érdeklődése film felé, akármennyire is hidegen hagy már pl. engem, hanem az, hogy első nap, a premier napján majd 45 croret hozott, amire igazából nincsenek is szavak. Soha bw film így még nem kezdett. A Dhoomok, a Salman Khan filmek lemondhatnak, SRK megcsinálta.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek