Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forgatáson: Bajrangi Bhaijaan

Amit tudni kell és lehet róla:

 Kabir Khan új politikai felhangú filmje, Delhiben forog éppen 

 A két főszereplő Kareena Kapoor és Salman Khan, akik a“Main aurr Mrs Khanna”, “Kyon Ki…” és a “Bodyguard”-ban is szerepeltek együtt már 

 Vendégszerepben csillog-villog: Nawazuddin Siddiqui 

 Bemutató pedig 2015-ös Eid-re van becélozva 

0 Tovább

Tevar trailer

R. Rajkumar feltöltve. Csak annyi difivel, hogy Tevarnak nevezik, és a telugu Okkadu remake lesz. Amúgy százszázalékosan fedi le a kitaposott, jól bejárt ösvényt. Még egy képkockára sem nyúl mellé, hogy talán máshogy kéne. De ez egyszerre átok és áldás. Történet szempontjából újat nem kell keresni benne,

 és tolmács sem kell a megértéséhez 

Az ördög majd itt is a részletekben veszik el. A színészekben pl. Bár ezen a téren sem fényeskedik Amit Sharma jövő év elején bemutatandó filmje.

Hiszen Arjun Kapoor szeretne lenni egy új Salman, de még sokat kell tanulnia, és nem is biztos, hogy az ő válla ezt majd elbírja. Mert nem lesz az oldalán most egy Ranveer, vagy akárki. Persze volt neki wannabe hero kaliberű (Ishaq...stb) korábbi mozija, de egyikben sem éreztem azt, hogy eléggé felnőtt ehhez. Sonakshi meg Sonakshi, minden második, harmadik próbálkozás érdekes, a többi úgy van. Bajpayee meg badass. 

Azért ez alapján nem rohannám meg a kasszákat, mert hű de kéne.

0 Tovább

Tharki chokro

Azt már a teasernél is leszögeztük, hogy furán akar kedves lenni Rajkumar Hirani új mozija, és ebből következtetve a dalokat sem vártuk másképp. Mégis meglepő, hogy nem kedvesre, hanem kevésre sikeredett az első mindközül. Nyilván a bája ennek is megvan, mégha néha túl van húzva ilyen szempontból, viszont ez akkor sem magyarázat a sótlanságára. Mert a Tharki chokro az Ajay Atultól lehet bármennyire konszolidáltan rusztikus, a fül garantáltan száraz marad. Remélem tud feljebb kapcsolni a későbbiekben. 

0 Tovább

Jacqueline Fernandez világgá megy

Egészen Hollywodig meg se áll.

Hiszen bw szépe ma már azt is elmondhatja magáról, hogy nem-indiai filmbe is hívták, és fog szerepelni majd, a tervek szerint.

Ez lesz cím szerint a Definition of Fear, amit  James Simpson rendez.

Valami izgalmasnak thrillernek ígérkezik, ahol olyan színészek vonulnak majd fel Jacq oldalán, mint Katherine Barrell, Mercedes Papalia, Blythe Hubbard és Matthew Stefiuk.

A kép meg  ha minden igaz, innen származik. 

0 Tovább

Mozgólépcsős szelfit valaki

Biztos feltalálták már az ilyet, csak én vagyok lemaradva. Az ABCD 2 castja viszont nincs. Élnek a mának, forgatak, szelfiznek, minden ami a csövön kifér. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek