Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sokadik PK poszter

Ami lehet, hogy volt is már, lehet hogy nem. De mentségemre szólva nehéz lekövetni, mint az új adók érkezését. Aamir még mindig furán néz rajta, de már nem csak ő, hiszen Anushka is felveszi ezt az arcpózt, miközben a háttér meg a koncepció is a régi. Fal, nem fal, fal, nem fal...

0 Tovább

Haseena Tu Kameena Mein

Megígértem magamnak, hogy nem fogok meglepődni, akárhányszor csak egy Happy Ending dalelőzetest vágnak a fejemhez. De aztán de. Csak sikerül meglepnie Jigareknak és a rendező duónak. A HTKM is annyira laza, hogy már szétesik, kicsit ütemét vesztett, és az is lehet, hogy elfogultságomból eredendeően én akarok többet belelátni, de tetszetős marad. Ami a külföldi helyszínt illeti egyáltlán nem zavaró tényező. És a színészek is partnerek ebben, lehet lehálivudozni, de ennyi belefér bwból, sőt ha tudjuk, hogy kiktől érkezik.

0 Tovább

Punjabi Mast

Mégis mire számítsunk akkor, ha már a címben is előrevetítik, hogy mire számítsunk. Elszabdul a Punjabi POWA Himesh tollából. És itt a Himeshen volt a hangsúly. Habár megjegyzem, minden élcelődés nélkül a PM se rémgyenge, sőt. A Keeda után beállhat a sorba, de azért a másik szemem sír, hogy lehetett volna ezt magasabban is.

0 Tovább

EG

Keresve se találhattunk volna ennél megnyerőbb választást, hogy feltámasszuk az eyecandy rovatot, életet csiholjunk bele, mert igen csak lemaradt a többi posztcímkével szemben. De lárifári, most itt van az e havi FHM, címlaplányával: Esha Guptaval. Lapoznánk is. Többször. Képek meg vannak beljebb is, ha valakit (mindenkit) érdekelne.  

0 Tovább

Fatafati Football

Az is egy hatalmas szempont, hogy a foci betört Indiába (elindult az ISL), de még ha ez nem is túlzottan hoz lázba minket, az mégis csak a leglegleg, hogy ez bizony csomó dalt von maga után. Klubhimnuszokat, amilyen pl. az Atletico de Kolkatanak van - megklippesítve. És talán nem ferdítettünk nagyon és nagyot, amikor azt merészeltük 140 karakterben megasszondani róla, hogy az összes ebévébé hivatalos himnuszát kenterbe veri. Yep. u.i.: Innentől fogva csak ennek a csapatnak szurkolok, senki másnak.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek