Az indiai OK! magazin 2007 óta minden év novemberében egy hírességet, egy híres apukát választ ki, akiből aztán indiai legszexisebb apja (dilf) lesz. Korábban Akshay Kumar, Arjun Rampal, Hrithik Roshan és Shah Rukh Khan voltak a cím büszke tulajdonosai. Nos 2011-ben Farhan Akhtar csatlakozik jól hozzájuk. Ehhez az illusztris társasághoz, a klubhoz, amihez Farhan szerint jó tartozni, s annak a részese lenni.

A lap szerkesztőjének elmondása szerint elég egyértelmű volt a választás, mivel Farhan az életben többszereplős játékos. Négy az egyben énekes, színész, filmrendező, ifjúsági ikon, aki már csak erre való tekintettel apának se lehet rossz. Vagy lehet, talán abban a legjobb?

A multikulti csillag az exkluzív interjúban, amit vele készítettek ebből az alkalomból, mesél többek között a szüleiről, arról, hogy milyen is annak lenni. Vagy hogy a lányai mennyire megörököltek tőle dolgokat, pl a számok iránti gyűlöletét vagy a lovak iránti szeretetét. Szumma, FA jó választás volt! Végezetül pedig itt a borító, ami nagyon elegáns, stílusos, pöpec.