Minden, ami nekünk unalmas, az bwnak érdekes. Hiszen hiába volt az utóbbi időkben 5426721-szer, csillonyiószor a vásznon Sonakshi és Akshay féle bw film, mert most megint lesz egy a nyáron. Ez ám a Holiday.

Ami viszont azért lesz már és érdekes, szokták volt mondani ilyenkor, mert ugyanolyan lesz mint a többi. Maszalaszerű, szagú, meg még remake is. Ha minden igaz, akkor tavalyelőtti tamil nyelvű kollywoodi alkotásnak, a Thuppakkinak feldolgozása lesz. Az eredetiben Vijay alakított szenzációsat, legalábbis azt írják, nem láttam, így Akshaynak fel kell kötnie, hogy egyszerre szerelmes és akció hős legyen, vagy titkosügynök, olyan jó, mint amilyen a kolléga volt, első körben.

És még egy valami, ami nem változik. A rendező, és annak személye. Hiszen AR Murugadoss ahogy 2012-ben, úgy most is lefoglalta a rendezői széket. Ugyanazzal a sztorival, talán kicsit más helyszínekkel, talán más zenei rendezővel (itt Pritam lesz a boss), de lényegében neki ez már bejött korábban.

Nem is hiába vezetik fel úgy a baromi hosszú előzetest, hogy a Ghajini rendezőjétől. Na azt pl. nagyon szerettük. Ha fele annyira lenne rendben ez, mint az volt, akkor már megérte. És lehet, nincs kizárva, hogy sikerült neki újra a nézők kedvében járni. Egy 100 croret simán kinézek belőle. Bár az oridzsinalt megverni lehet nem fogja tudni, úgy minőségbe, mennyiségileg már nem olyan biztos. De lássuk. Nem kötelező képkocka látnivaló, de azért idevele.