Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sonitya

Nyugtassatok meg, hogy ennek a két embernek, Sonakshi Sinhanak és Aditya Roy Kapoornak vanvoltlesz közös filmje. Mert hatalmas adag jóság volt őket nézni itten, a Stardust fotózásán, annyira izzott a kémia, vagy lehet csak én láttam bele. De azért a filmet senki nem kérné számon. 

0 Tovább

Sunshine Girl

A Verve e havi címlaplánya Jacqueline Fernandez bár a nyarat nem hozta el, de azt elérte, hogy legalább úgy érezzük magunkat mintha. Ez a howtomakeit videó is annyira nem fekete és annyira nem fehér, hogy aki irtózik a sok színtől az most ne is kattintson tovább. Bár JF miatt bűn lenne szkippelni. Eyegasm. Lapoznám.

0 Tovább

WOmans World: Ileana D' Cruz

Képbűnözés, szemorgazmus, és Ileana (meg több). Hol van már az a nyár, kéretik tisztelettel? 

0 Tovább

Hello! Dee! Hello!

Tudom mindig ezt mondjuk, de Mrs. Ranveerné (habár nem ofisöl továbbra sem, hogy több van köztük holmi ruhánál) talán sosem volt ennyire és annyira szép, mint amilyen most és ahogyan fest a februári Hello magazin fotózásakor. Angyali. Meg angyalibb. Rajzolni nem lehetne szebbet, irtó fotogén és átkozottul gyönyörű. FőfőfőfőHeroine. Bár arra nagyon kíváncsi leszek, hogy a tavalyi extravaganza és örömbodóttá sikerekben gazdag év után tud e hasonlót elkövetni. Mert ha igen, akkor retteghet bw többi színésznő kollégája, hogy nincs remény tovább, Deepika van über alles.

1 Tovább

Most a Gunday srácoknak repül

Leagalábbis az alábbi videó szerint a kismadár. Engem meg baromira megvettek vele, már a teasernél is, azóta, és egyfolytában. U.i.: Ranveer Singh forprez. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek