Nincs is annál jobb, mikor tudod, hogy meg fogsz lepődni, aztán meg még jobban, még annál is jobban meglepődsz, hogymi, micsoda. A Ghanchakkar előzetes meg pontosan ilyen (volt).

Raj Kumar Gupta az a bw rendező, aki már eddig is unkonvencionális hindi nyelvű filmjeiről volt, lett közismert, emlékezzünk csak az Aamirra vagy a NOKJ-ra, ezért valamilyen szinten várható volt, hogy tartja magát ebbéli jó szokásához. És majd most is azt csinálja, azt a tendenciát követi, amiben sikerült legalább kétszer emlékezeteset alkotnia, meg amiben úgy alapjában véve otthon érzi magát, nem pedig péel maszalábán. 

A Ghanchakkar is első blikkre nagyon messze áll a hagyományos bw moziktól. Maga a történet, és maguk a szereplők sem hasonlítanak nagyon semmire, olyanra, amit már láttunk desi köntösben eddig.

Ismeritek, hogy Amitabh, Dharmendra és Utpal Dutt bankot rabolni megy. Ha nem, akkor  majd innen fogjátok. Persze maszkos úriemberek teszik ezt, köztük Mr. Athray (alias Emraan Hashmi), aki aztán elteszi a pénzt biztos helyre, hogy később szétosszák a pénzt egymás között. De ebből nem lesz semmi. Nem azért, mert elkölti, hanem mint kiderül (miután elrabolják a társai) váratlanul elvesztette a memóriáját, halvány lila dunsztja köze sincs már hova rejtette akkor, amikor elrejtette. Na nem baj, a fiúk addig maradnak mellette, amíg eszébe nem jut, és segítenek neki, hogy emlékezzen. Persze minél előbb, annál jobb. Mindehhez tegyük és vegyük hozzá a punjabi feleségét, házaiasszonyt Mrs Atharyt (Vidya Balan), aki ugyancsak szeretné ezt megtudni. Indulhat is a kincsvadászat!      

Nagyon heist, nagyon vicces (Ghajini dejavu, de melyik Khannal is? haha), nagyon bizarr. Nem csalódtunk a rendezőbe egy fikarcnyit se. Must-see, nem is kell mondani. A zenét meg Amit Trivedi szerzi hozzá.