Kérek egy jegyet mára, holnapra, holnaputánra, és minden vetítésre. Hogy mi? 'This is too much'! De hiszen csupán ezekre. Nem kérek mást és többet.

Az van akkor, hogy Homi Adajania a Being Cyrus után bw mainstreambe igazol és modern romkomot készít. Mégpedig egy ilyen barátságos szerelmes háromszöges kevert sztorival tér vissza. De nem csak ő, hanem a Saif Ali Khan és Deepika Padukone kedvelt, jól megszokott párosa is. Bár tavaly is láthattuk őket az Aarakshanban, viszont őket szeretni, a Love Aaj Kalban lehet(ett) igazán. És ahogy azt a mellékelt ábra, trailer mutatja, ez itt sem lesz másként. 

Itt, a Cocktailben, amiben sokak a Love Aaj Kal második részét (az az Imtiaz Ali írta ezt, aki rendezte a LAK-ot), mások a Vicky Christina Barcelona desi változatát látják. Nem tudom, én amikor néztem semmi más tétel nem jutott eszembe róla. Jójó persze, az hogy eredeti (maga a téma) hagyjuk, hiszen a fenét. A vak is látja. De úgyis mindig a megvalósítás részleteiben (színészek, táncok, zenék, műfajkihasználás, hangulat) rejlik az ördög.   

- You really hate me, na?

- Yes, I really hate you.

- AND I LOVE THAT! 

Egyelőre pedig üdítő. Pont olyan az íze, mint amit a címében állít. A harmadik barát meg Diana Penty, korábbi mumbai modell ezzel tör be a bwizniszbe. Nehéz dolga lesz, hiszen szépségben Deepikat legyűrni esélytelen, így csak az acting marad meg neki, amihez meg nem tudjuk mennyi és annyi érzéke van alapból.

SAK meg remélem elfeledteti a borzalom Vinod ügynökösdit. Az már jó jel, öröm látni, hogy visszatér a gyökerekhez, ehhez a műfajhoz (Salaam Namast, LAK, Hum Tum), amiben tényleg a legjobb és amiért szeretjük. Kapott is mellé két nem csúnya nénit (ez az ő filmje is na), lehet, hogy ez is utolsó lehetősége, mert öregszik, soha nem lesz már fiatal. Ergó látszik rajta azért.

Az utolsó szó jogán még annyit, hogy július elején jön, és Pritam szerzi a zenét hozzá, ami már első hallásra is tetszik. Meglátjuk.