Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Focus. Meera. Focus

Azt most komolyan mondjátok, hogy Diana Pentynek még mindig nem ajánlottak fel valami zsíros filmszerződést a Cocktail után? Ne vicceljetek velem, amikor ilyen Sunny Leonfélék már második filmjeiket tapossák, zsákolják be a bw életben, akkor neki meg semmi. És most nem csak arról van szó, azért mondom, hogy szép, mert szép, hanem azért, mert modell létére, elsőre is több mint elfogadható teljesítményt színészkedett össze az említett darabban SAK és Deepika oldalán. Egy hangyafasznyival se ér kevesebbet azoknál, akik az utóbbi időben debütáltak. Hallatlan ez az egész, mindjárt írok is egy petíciót, meg csinálok rajongói oldalt: 1 millióan a következő Diana filmért jelmondattal.

Ez a kép a minap készült és le se tudom venni róla a szemeim. Mintha csak odaszögezték volna. Csak nézem és nézem és nézem... és áh, ilyen nincs, hogy valaki ilyen gyönyörű, az lehetetlen.    

0 Tovább

Femina, behind the scenes, Diana Penty

Eléggé érthetetlen, számomra legalább is, hogy a Cocktail után nem keresik bw -szerte ajánlatokkal. Csak a magazinok vannak neki, akik igen. És jó, persze az se rossz pénz, hype meg stb, de inkább filmben szeretnénk viszont és újra látni.

Egyébként meg annyira gyönyörű, hogy szebb már nem is lehetne. Szerelem szeretem kell nekem.

0 Tovább

Tresemme reklámforgatás Dianaval

És nem is kell többet mondani. Samponos. 

0 Tovább

Diana Penty a februári Graziaban

Nagyon reméljük hamarosan már filmben is viszontláthatjuk. Nagyon. És még annál is jobban.

0 Tovább

Diana Penty yummie

Mondja ő, meg én is. Az ételre meg rá. Amúgy most biztosan bánatában eszik, amiért a Filmfaren nem jelölték legjobb debüt kategóriában, pedig megérdemelte volna. Azért igaza is van. Egy modelltől tényleg nem volt rossz teljesítmény az elsőre a Cocktailben. Jó étvágyat, és reméljük, hogy hamar láthatjuk viszont a mozikban táncolni, színészkedni, mert ahogy hallom eddig nem sok ajánlatot kapott. Mivan? Hello bw, ébresztő! 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek