Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Satyagraha teaser

Amitabh Bachchan, Kareena Kapoor, Arjun Rampal, Amrita Rao és Ajay Devgn. Ők mindannyian ott lesznek Prakash Jha legújabb mozijában, a Satyagrahaban. Ami a rendező úrat és eddigi munkásságát ismerve, most is fűszergyilkos vállalkozás lesz, ahol India megmutatja a másik arcát. Pontosan azt, amit a bw filmekből nem ismerünk és lazán kimarad.

Aki pedig ezt nézi majd, vagy bármelyik PJ filmet, az nem álmodni jár a termekbe, hanem a komolyabb tartalomért, a földön járva az kapja vissza a vászonról, amit ő is lát, hall, megél nap mint nap a városában, falujában, az egész országban. Számoljunk is utána, kevés ilyen rendező van most bwban, tavaly pl. a Naxalite mozgalomról készített filmet, Chakravyuh címmel.    

De vissza erre, a Satyagrahara, ami most teaser is kapott, bő két hónappal bemutató előtt. Avagy tessék felkészülni rá, azoknak, akiknek, meg úgy általában mindenkinek.

Érdekesség, hogy a még be sem mutatott, egyelőre 1 perces előzetessel rendelkező politikai thriller miatt már most magyarázkodnia kell Prakashnak, aki nem tudja elégszer elmondani, hogy semmi valóság alapja nincs a történetének, hiába szeretne a média bármit is belelátni, magyarázni. Hogy Big B  karaktere 1in1 Anna Hazare, mert nem. Ahogy mondja, ő csak a tüntetésekről, meg azokról az emberekről mutat meg valamit, akik a kordon hozzánk közelebb lévő oldalán vannak, a vízágyúkkal szemben. 

Ők a korrupt és igazságtalan rendszer ellen fellépő alsó és középosztály emberei, akiknek nincs más választásuk, egy utolsó lehetőségük, mint hogy kiálljanak az igazukért, az igazságukért, és fellépjenek a gonosz uralkodói rendszer ellen. Tiltatkozni, tüntetni, irány az első ütközet, avagy egy forradalom kezdete.

0 Tovább

Aashiqui 2 teaser

Pedzegették sokan, hogy remake is lesz belőle, pölö Mukesh Bhatt szerette volna nagyon, de e helyett inkább most 'csak' egy folytatást kapunk, azzal kell beérnünk. Majd később talán lehet valami a másik projektből is. 

Az első részt még 1990-ben mutatták be. Nem igazán tudom, hogy terveztek e vele hosszabb távra, megfordult e a fejekben korábban (akkor már), hogy nem kéne meg és leállni ennyinél, vagy nem volt akkora hatalmas siker, hogy indokolta volna? Igazából mindegy is, jobb később mint soha, gyenge 20 év után csak rájött valaki, hogy ebből még lehetne rúpiát, egy-két croret kicsikarni, ha már a sequel intézmény ennyire kamatozik mára már bwban.

Nem is kellett több, megszületett a nagy mű Mohit Suri rendezésében, aminek az előelőzetesét láthatjuk most a továbbiakban. A zenéjét már agyonkörbe-oda és visszaajnároztuk, viszont akkor, a dalbetétnél a színészekről kevesebb szó esett már. Akiket már csak azért illő és ildomos kiemelni, név szerint Shraddha Kapoor és Aditya Roy Kapoor lesznek ők, mert valamilyen szinten még mindig noname arcok a mai bwban. És bár voltak voltak ezt megelőzen filmjeik, de kimondott lead szerepkörökben nem nagyon mozogtak, legfeljebb mellékként, így egyfajta debütálásnak is felfogható számukra és számunkra is az Aashiqui 2.

Végül de nem utolsó sorban, azért teasersége miatt sok mindenre ne számítsunk ebben az egy percben. Történik valami meg nem is, ettől nem leszünk okosabbak a történetet illetően. Egyébként tipikus Bhatt filmre hajaz, ofkorz. Magyarán mozinak szürke lesz, de a zenéi pont ellenkezőleg színesek, amik majd sokáig velünk lesznek az évben, repítenek meg lehúznak. Tehát a dalok miatt kaphat egy sanszot a nézőktől. Love Makes Life Live.             

0 Tovább

Ishq Shava teaser

Most 15 másodperc, de 3 nap múlva lesz több is.

Várjuk. Legkevésbé a zene miatt. Az semmi. Inkább Kat és Srk együtt danszolása (lehet) az érdekes.  

0 Tovább

GQ teaser Deepikaval

Valaki azt mondta erre, hogy semmi értelme nincs. És nincs is, de mégis nézzük, ahogy Deepika fagyinyalásra tanít, robotdanszol, meg bénázik a karikával. Mégis.  

0 Tovább

Ek Tha Tiger teaser

Ami semmire sem jó és használható, de azért arra igen, hogy beszéljenek róla addig is az emberek. És láss csodát beszélnek. Oké, de az mégis csak megmagyarázhatatlan, hogy Chopraek miért nem bírtak várni vele még egy napot? Hisz tudvalevő, hogy holnap mutatják be tőlük az Ishaqzaadet, amire beígérték ezt a teasert, és na már most mindenki nézheti. A fene se érti, mert biztos lett volna olyan elvetemült (ott pláne), aki csak ezért ment volna el arra a filmre, hogy lássa ezt magának. Kihagyott ziccer, és tényleg. De ha belegondolsz, még egy camos is elég lett volna, mert akkor meg azért mentek volna el megnézni, hogy tisztán lássák. Persze az is igaz, hogy így is-úgy is sikeres lesz az ETT. Egyetlen kérdés csak az, hogy hány nap kell neki a 100 crore összeszedéséhez majd? Mert hogy az meglesz, a kalapomat teszem rá. Miért?

Vagy inkább ki miatt? Salman Khan. Aki ma is úgy szállítja a masala filmeket, mint senki más bwban. Most is valami ilyesmire készül. Bár hozzá kell tenni, hogy a felvezetés éppen nem ezt igazolja alá. Komolyabbnak készül, érezzük. Igazából, ha a Bodyguardnál jobb lesz, akkor részemről nincs harag. Meg az Agent Vinodnál, mert ez a RAW (Research and Analysis Wing= indiai titkosszolgálatok, CIA) és ISI (ugyanaz, mint a raw csak pakisztáni színekben) konflikt, titkosos-ügynökös nagyon arra hajaz, de ne. Vagyis lehet, csak jobb legyen annál, kérlek.

A kémfilm amúgy is nehezen emészthető dolog/műfaj az indiaiaknak, ezért kell bele a szórakozás, a kikapcsolódás faktor. Amit minden bizonnyal a sok helyszín, na meg Katrina fog megadni nekünk. Hogy kicsoda? Nem láttad itt a teaserben? Jól láttad. A második hiba, fekete pötty Chopraeknak. Hogyan történhet meg az egyáltalán, hogy a női főszerelő nem szerepel itt.  Legyen akármilyen teaser ez, vagy legyen annak a karakternek akármilyen súlya a sztorira nézve (a tagline hirdeti elvileg, hogy a nőt kell megmentenie a hősnek), egyszerűen nem hiányozhat egy előzetesből. Jójó, Salman se sokat szerepel (az idő alatt próbál színészkedni, ejha), alig fél percet, de legalább egy jelenet erejéig elfért volna Kaif, hogy örüljön a nép. Mert így nem örül, sajnos, Kabir Khan. De tudod mit, igaza van. Minek? Mert úgyis beszélnek, beszélünk róla. Katrinaval vagy anélkül.

Egyébként nézném, ennyiből is, pedig nem vagyok Salman Khan fan, de még jó is lehet, megleptek picit ezzel. Ezzel. 

0 Tovább
1234
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek