Amitabh Bachchan, Kareena Kapoor, Arjun Rampal, Amrita Rao és Ajay Devgn. Ők mindannyian ott lesznek Prakash Jha legújabb mozijában, a Satyagrahaban. Ami a rendező úrat és eddigi munkásságát ismerve, most is fűszergyilkos vállalkozás lesz, ahol India megmutatja a másik arcát. Pontosan azt, amit a bw filmekből nem ismerünk és lazán kimarad.

Aki pedig ezt nézi majd, vagy bármelyik PJ filmet, az nem álmodni jár a termekbe, hanem a komolyabb tartalomért, a földön járva az kapja vissza a vászonról, amit ő is lát, hall, megél nap mint nap a városában, falujában, az egész országban. Számoljunk is utána, kevés ilyen rendező van most bwban, tavaly pl. a Naxalite mozgalomról készített filmet, Chakravyuh címmel.    

De vissza erre, a Satyagrahara, ami most teaser is kapott, bő két hónappal bemutató előtt. Avagy tessék felkészülni rá, azoknak, akiknek, meg úgy általában mindenkinek.

Érdekesség, hogy a még be sem mutatott, egyelőre 1 perces előzetessel rendelkező politikai thriller miatt már most magyarázkodnia kell Prakashnak, aki nem tudja elégszer elmondani, hogy semmi valóság alapja nincs a történetének, hiába szeretne a média bármit is belelátni, magyarázni. Hogy Big B  karaktere 1in1 Anna Hazare, mert nem. Ahogy mondja, ő csak a tüntetésekről, meg azokról az emberekről mutat meg valamit, akik a kordon hozzánk közelebb lévő oldalán vannak, a vízágyúkkal szemben. 

Ők a korrupt és igazságtalan rendszer ellen fellépő alsó és középosztály emberei, akiknek nincs más választásuk, egy utolsó lehetőségük, mint hogy kiálljanak az igazukért, az igazságukért, és fellépjenek a gonosz uralkodói rendszer ellen. Tiltatkozni, tüntetni, irány az első ütközet, avagy egy forradalom kezdete.