Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kochadaiiyaan teaser

Az itthon csak Robot című alkotásáról ismert Rajnikanth új filmmel készült erre az évre. Talán, de ebben nem vagyok biztos, az említett darab óta nem is volt más, csak a Kochadaiiyaanra készült, hogy majd most ilyen fantasy köntösben lepje meg a közönséget, akik annyira imádják, hogy azt el se lehet, tudjátok már képzelni. És ha ő érkezik a mozikba, akkor mindenkinek lőttek meg lefőttek. Még akkor is, ha ez a legújabb, a teasert böngészve elég vérszegényre sikeredett. Pláne a látottak rész húz le mindent, mikor annak kéne fel, hiszen ez alapból így készült, ilyenre akarták. Így animálva, úgy cgi, green box meg minden más egyéb vizuálius finomsággal megtoldva. De lehet, hogy ez még sok a déli iparnak, első blikkre legalábbis sok reményt nem lehet, tudok személy szerint hozzáfűzni. Bár a Robot sem volt ebben tökéletes (hah), viszont tetszett, szóval a trailerig maradok.   

0 Tovább

Dhoom:3 teaser

A child of God am I...

Buta CGI, még butábban festő Abhishek Bachchan, vagy egy Katrina Kaif, de ebből akkor is kell még. Aki meg arra panaszkodik, hogy túldhoomos lett, az nem tudom mit is várt igazándiból, menjen gipsydangereket nézegetni na.

Jó persze vissza lehet keresni, én is írtam ilyet, hogy majd új irányba mennek el a dolgok. És ha nem nem, de hiszem, hogy fognak #whoknows. Meg btw, egy teaserből ezt nehéz kikövetkeztetni, jövőt latolgatni benne. Meg hello ébresztő gyerekek, szeptember van! A mozi december végén jön csak, számítani lehetett rá, hogy nem most lőnnek el minden puskaport.

Az meg teljesen korrekt, hogy azért a múltját se fogja letagadni amiért az, ami, amiért a Dhoom. Ez így van jól, tessék megrágni, befogadni, nem nehéz. Attól, hogy ki szerepel benne, hol játszódik, vagy mennyit írunk és mennyi belőle a nyugat hatása, attól még maradjon meg hamisitatlan dumácsálénak. Mondom ezt úgy, hogy alapból tényleg nem vagyok elvakult rajngója a franchisenak, de tiszteletbe tartom, hogy kultuszfilm, megértem az okát. 

Ami viszont most más, tessék felkötni a gatyót, az Aamir 'kalapos' Khan. Aki egyelőre badboyként fest. De nem vennék rá mérget, hogy ez a film végéig így is marad. Van egy sejtésem ugyanis, hogy másképp alakulnak majd a dolgok közbe, de lepjenek meg, és legyen csak Aamir a rosszfiú. Legyen, olyat még úgy se nagyon látott a világ, vagy csak keveset abból. Amúgy persze első blikkre idegen szerep ez neki, itt ebben látni, de nem hiszem, hogy annyira mellényúlt volna választásban, mint Ranbir egy Besharammal éppen. 

Bevallom, nekem tetszik. Nem tökéletes, látom a hibáit, de nem kell előre síratni a filmet. Meg leírni, hogy leszerepelt. Már csak Aamir miatt se. Akiről végszóval nem tudom eldönteni, hogy vagy azért van itt, mert jó pénz volt (bár nem így ismertük meg), vagy mert tényleg tetszett neki a szerep a szkripttel együtt? Talán majd erről is mesél a későbbiekben. 

Most másfél percnyi dhoomozás, Pritam hozza a David kiállás Guettaféle felturbozott témát, ami pedig a kezdő monológot, vagy a kamion alákerülését (1:10 körül) illeti abban, azokban nincs hiba. És ha ezeket veszem elő, akkor szerintem etetnek, és csak ezután jön a nagyobb durvulás...

0 Tovább

Singh Saab The Great teaser

Tegnap a Boss, ma meg ez. Lehet én nem tudok róla, és akkor most virágkorát éli a maszálá bwban?

Mert az egy dolog Akshay Kumar minden évre tartogatt a puttonyában majd három ilyen filmet, de azért Sunny Deoltól nem nagyon vagyunk hozzászokva. Nyilván az örege(bbe)k, akik láttak már egyet és mást, jól tudják, hogy ő se ma kezdte. És Anil Sharmaval karöltve napokg, hetekig mesélhetnének azokról az időkről, amikor még Sunny volt a sláger a mozikban.

De talán ez még várathat is magára, mármint, hogy nosztalgiázni kezdjenek (Gadar és Border), hiszen idén ők ketten újraírják a bw filmtörténelmet, és visszatérnek, hogy megmutassák: nem csak a khanoké a világ. Gondolom az echte Sunny Deol fanok most nagyon sírnak, meg akik rajta nőttek fel, hogy megélhették ezt is, amolyan érdemes volt felkelni érzés keríti őket hatalmukba.

Viszont a mi esetünkben ez valahogy kimarad, nem jelentkezik túlzottan. Bár teaserről lévén szó nem is kell elájulni tőle, legfeljebb bejelentkeztek és bwilággá kürtölik, hogy novemberben, annak is a végén tessék a változás mellé tenni a voksokat, mert itt már nem minden a bosszúról szól majd, hogy a történetből is idézzek egy keveset. Azért a trailerig még maradok. 

0 Tovább

Exotic teaser

Kidumáltuk, hogy Priyanka Chopra legújabb dala egészen formásra sikeredett. Amolyan nyárzene, aminek még a táncparketten is lehet helye a többi nyugati körében. Bár védőitalnak édeskevés. Ettől még megesz a meleg ahogy van, nem lesz jobb vagy elviselhetőbb tőle, hogy hallgatod. De ezt az űrt, rést, lyukat fogja minden bizonnyal betömni hamarosan az egy hét múlva érkező klip. Legalábbis a teaserekból erre merünk következtetni. A jelszó pedig több autotune, kevesebb ruha. PeeCee meg komolyan elselenagomezesedik, de ha ez kell a kibeát/töréshez, akkor lenyeljük békát, ám legyen.   

0 Tovább

Shuddh Desi Romance egy és kettő teaser

Hogy a Chak De India írójától, meg a Band Baaja Baaraat rendezőjétől? Ez döfi. Sőt Parineeti Chopra és Sushant Singh Rajput együtt, jodi, most először bwban? És úgy látjuk, láthatjuk őket, ahogy még sehogy? Oké, megadtam magam. Ez kell.

De nem csak ezért, hanem mert tényleg unikum az előelőzetes (meg a másik is alant, ahol bemutatkozik Vaani Kapoor, egy új színész). Roppant ötletesen, szerethetően van megoldva, nem tudod rásütni, hogy ez meg az, és onnan van, meg hasonlít rá. Amúgy romkom lesz a drága, amiben Rishi Kapoor is tiszteletét teszi, és a Sachin-Jigar pedig a zenéért lesz felelős.

És ha nem volt elég, itt a második adag, már Vaanival.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek