Pedzegették sokan, hogy remake is lesz belőle, pölö Mukesh Bhatt szerette volna nagyon, de e helyett inkább most 'csak' egy folytatást kapunk, azzal kell beérnünk. Majd később talán lehet valami a másik projektből is. 

Az első részt még 1990-ben mutatták be. Nem igazán tudom, hogy terveztek e vele hosszabb távra, megfordult e a fejekben korábban (akkor már), hogy nem kéne meg és leállni ennyinél, vagy nem volt akkora hatalmas siker, hogy indokolta volna? Igazából mindegy is, jobb később mint soha, gyenge 20 év után csak rájött valaki, hogy ebből még lehetne rúpiát, egy-két croret kicsikarni, ha már a sequel intézmény ennyire kamatozik mára már bwban.

Nem is kellett több, megszületett a nagy mű Mohit Suri rendezésében, aminek az előelőzetesét láthatjuk most a továbbiakban. A zenéjét már agyonkörbe-oda és visszaajnároztuk, viszont akkor, a dalbetétnél a színészekről kevesebb szó esett már. Akiket már csak azért illő és ildomos kiemelni, név szerint Shraddha Kapoor és Aditya Roy Kapoor lesznek ők, mert valamilyen szinten még mindig noname arcok a mai bwban. És bár voltak voltak ezt megelőzen filmjeik, de kimondott lead szerepkörökben nem nagyon mozogtak, legfeljebb mellékként, így egyfajta debütálásnak is felfogható számukra és számunkra is az Aashiqui 2.

Végül de nem utolsó sorban, azért teasersége miatt sok mindenre ne számítsunk ebben az egy percben. Történik valami meg nem is, ettől nem leszünk okosabbak a történetet illetően. Egyébként tipikus Bhatt filmre hajaz, ofkorz. Magyarán mozinak szürke lesz, de a zenéi pont ellenkezőleg színesek, amik majd sokáig velünk lesznek az évben, repítenek meg lehúznak. Tehát a dalok miatt kaphat egy sanszot a nézőktől. Love Makes Life Live.