Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aint nobody ****in with my music

A kitörés. Az minden fiatal álma. És ez alól Anirudh Ravichander sem kivétel. Mert bár igaz, hogy olyat tett Why this kolaveri di néven, amit bw zenei rendező soha, és szépen eléldegél abból, amit adott neki az Isten, tehetséget, hogy tamil filmzenéket szerezzen örökkön-örökké, de hát ő se így van berendezkedve. Vannak még vágyai, céljai, álmai, amiket szeretne szeretni. Amiket mi is persze, ahogy a többi daldarabját.

Egyelőre viszont a Aint nobody ****in with my music teaser nem tette le az államat, hogy azt két sarokkal is odébb hallották volna. Erről szó se volt. Persze ez még csak bemelegítés, lehet lesz sokkal jobb is.

Arról meg tényleg nem akarok most vitázni, hogy most ez az independent irány mennyire volt értelmes ötlet neki, tőle. Hát még az indokolatlan mennyiségű indokolatlan fákolást nem is hozom fel. Pedig sokak szerint ezzel mindent, amit elért hazavág. Én még nem tudom, tényleg. Egy biztos, akármi is lesza a végeredmény, nem fogom amiatt kevésbé imádni. Legfelejebb jobban.

0 Tovább

Nagyon naptár

Dabboo Ratnani se változott meg, pl nem tett olyan újévi fogadalmat, hogy leszokik a naptár készítésről. Így aztán erre az évre, 2014-re is jut belőle tőle egy nagy. Egy szpesöl edisön változat, a tizenötödikre való tekintettel. El nem hiszi senki, hogy azóta benne van az iparban. És mégis. Szóval nem mindennapi lesz, magyarul olyan mint a többi, neves bw színészekkel, 12 pasival, 12 nővel, akik aztán a következő teaserben (mert már ezt is lehet) lehozzák csillagokat az égről, amikor Dabboról meg naptárról beszélnek. Ezek után most már az én álmom is az, hogy csak szerepelhessek valamelyikben, valamikor, vala, 

0 Tovább

Mr. Joe B Carvalho teaser

A film, amiben Soha Ali Khan bikiniben -lesz- látható. Ugye. Ugye.

Amúgy pedig Samir Tewari rendezi, azki, Arshad Warsival a főszerepben. Jópofa vígjátékként vezetik fel, csak valahogy pont a poénok hiányoznak belőle eddig. A történetről meg majd traileridőben mesélünk, nem is derül ki sok minden, szóval hátrébb az agarakkal, lehet ez még akkor és onnantól fogva sokkal jobb is.

De azért mint 2014 első bw filmjétől többet várnék, főleg azok után, hogy idén a Table No 21 tényleg magasra feltette a lécet, tökelőször, oly emlékezetesen. Fel is van adva a lecke a Mr. Joe B Carvalhonak, amiről per pillanat nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló zseni mutatványra lenne képes, de ne legyen igazam. 

0 Tovább

Gunday teaser

Ez tutkerály lett. És még szebbeket is mondanék rá, ha nem tudnám, hogy Priyanka is része lesz a mozinak, hiába nem mutatták most. Ami hát azt jelenti, hogy ebbe az ígéretes vezérsztoriba, mellé, amit Irrfan Khan elnarrált, és vizuálisan is megcsodálhattunk, biztosan a szerelem is megérkezik előbb vagy utóbb. Pedig nem kéne, nem is hiányzik, anélkül is mókacunami lenne a javából, a teaser a tanúm rá. Azokkal a régi 70-es évekkel (banglades kivívja függetlenségét), YRF logó alatt, némi Gangs of Wasseypur beütéssel, szénmaffiázással, akciósággal, a Jai-Veeru párossal: Ranverral és Arjunnal a főbb szerepekben elég is arra, hogy jövő februárban kötelező képkocka látnivaló legyen a Gunday. Jó lesz ez, meglássátok.    

0 Tovább

Ragini MMS 2 teaser

Sunny Leone első filmje folytatás volt. A második is az. De a hírekkel ellentétben erre sajnos (eh) nem idén fog sor kerülni, csak jövőre. 2014-ben, mindjárt annak is a legelején. Ez lesz a Ragini MMS 2, ami három év után tér majd vissza a mozikba. Még több félelemmel, szellemekkel, meg egy Sunny Leonnal! Azt azért reméljük, hogy Ekta Kapoor tudja mit vállalt, és mit csinál legújabb produkciójában. Ha nem, akkor mi előre megmondtuk, hogy ez így nem fog működni.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek