A child of God am I...

Buta CGI, még butábban festő Abhishek Bachchan, vagy egy Katrina Kaif, de ebből akkor is kell még. Aki meg arra panaszkodik, hogy túldhoomos lett, az nem tudom mit is várt igazándiból, menjen gipsydangereket nézegetni na.

Jó persze vissza lehet keresni, én is írtam ilyet, hogy majd új irányba mennek el a dolgok. És ha nem nem, de hiszem, hogy fognak #whoknows. Meg btw, egy teaserből ezt nehéz kikövetkeztetni, jövőt latolgatni benne. Meg hello ébresztő gyerekek, szeptember van! A mozi december végén jön csak, számítani lehetett rá, hogy nem most lőnnek el minden puskaport.

Az meg teljesen korrekt, hogy azért a múltját se fogja letagadni amiért az, ami, amiért a Dhoom. Ez így van jól, tessék megrágni, befogadni, nem nehéz. Attól, hogy ki szerepel benne, hol játszódik, vagy mennyit írunk és mennyi belőle a nyugat hatása, attól még maradjon meg hamisitatlan dumácsálénak. Mondom ezt úgy, hogy alapból tényleg nem vagyok elvakult rajngója a franchisenak, de tiszteletbe tartom, hogy kultuszfilm, megértem az okát. 

Ami viszont most más, tessék felkötni a gatyót, az Aamir 'kalapos' Khan. Aki egyelőre badboyként fest. De nem vennék rá mérget, hogy ez a film végéig így is marad. Van egy sejtésem ugyanis, hogy másképp alakulnak majd a dolgok közbe, de lepjenek meg, és legyen csak Aamir a rosszfiú. Legyen, olyat még úgy se nagyon látott a világ, vagy csak keveset abból. Amúgy persze első blikkre idegen szerep ez neki, itt ebben látni, de nem hiszem, hogy annyira mellényúlt volna választásban, mint Ranbir egy Besharammal éppen. 

Bevallom, nekem tetszik. Nem tökéletes, látom a hibáit, de nem kell előre síratni a filmet. Meg leírni, hogy leszerepelt. Már csak Aamir miatt se. Akiről végszóval nem tudom eldönteni, hogy vagy azért van itt, mert jó pénz volt (bár nem így ismertük meg), vagy mert tényleg tetszett neki a szerep a szkripttel együtt? Talán majd erről is mesél a későbbiekben. 

Most másfél percnyi dhoomozás, Pritam hozza a David kiállás Guettaféle felturbozott témát, ami pedig a kezdő monológot, vagy a kamion alákerülését (1:10 körül) illeti abban, azokban nincs hiba. És ha ezeket veszem elő, akkor szerintem etetnek, és csak ezután jön a nagyobb durvulás...