Tegnap a Boss, ma meg ez. Lehet én nem tudok róla, és akkor most virágkorát éli a maszálá bwban?

Mert az egy dolog Akshay Kumar minden évre tartogatt a puttonyában majd három ilyen filmet, de azért Sunny Deoltól nem nagyon vagyunk hozzászokva. Nyilván az örege(bbe)k, akik láttak már egyet és mást, jól tudják, hogy ő se ma kezdte. És Anil Sharmaval karöltve napokg, hetekig mesélhetnének azokról az időkről, amikor még Sunny volt a sláger a mozikban.

De talán ez még várathat is magára, mármint, hogy nosztalgiázni kezdjenek (Gadar és Border), hiszen idén ők ketten újraírják a bw filmtörténelmet, és visszatérnek, hogy megmutassák: nem csak a khanoké a világ. Gondolom az echte Sunny Deol fanok most nagyon sírnak, meg akik rajta nőttek fel, hogy megélhették ezt is, amolyan érdemes volt felkelni érzés keríti őket hatalmukba.

Viszont a mi esetünkben ez valahogy kimarad, nem jelentkezik túlzottan. Bár teaserről lévén szó nem is kell elájulni tőle, legfeljebb bejelentkeztek és bwilággá kürtölik, hogy novemberben, annak is a végén tessék a változás mellé tenni a voksokat, mert itt már nem minden a bosszúról szól majd, hogy a történetből is idézzek egy keveset. Azért a trailerig még maradok.