Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Son of Sardar trailer

Ajay Devgan a diwalin ezzel megy szembe pl a Chopra-Srk filmmel. Háthát.

Először is nem a legszerencsésebb és legjobb az időzítés, különös tekintettel arra, hogy a Tezz, idei első filmje, amit annyira hypeoltak simán csak kudarc lett, a kutyát se érdekelte végül. Annyiban viszont lehet keresnivalója, hogy rímék lesz, amit nem csak készíteni szeretnek ott Indiában, hanem nézni is nagyon. Ezt támasztja alá, hogy sok ilyen feldolgozás volt enyhén sikeres az utóbbi időben vagy hogy és pl. Salman Khan ebből él már mióta.

Na de a SOS is akkor egy dél-indiai filmet dolgoz fel, ha minden igaz valami telugut, egy most meg nem mondom milyen címűt. Az azonban biztos, hogy Ashwni Dhir rendezi, a színészek Ajay Devgan és Sonakshi Sinha lesznek és egy tipikus igazi indiai maszálában (akciókomédiának írják) utazik majd. Amiért egyébként újabb jó pont jár neki, mert ezt műfajilag nehéz überelni. Az egyik legleglegközkedveltebbről van szó, nem hiába. Ez tényleg az övék, velük az ami igazán.

Viszont hiába is vagyok tisztába vele, hogy ez olyan lesz, amit majd látni kell, mégse érzem annak valahogy az előzetes láttán. Egyáltalán de nem villanyozott fel. Unatkoztam rajta, eh. És értem én, hogy kaland meg vicces párbeszédek jönnek-mennek, mégis azt látom, hogy a legtöbben azzal vannak elfoglalva, hogy ez az Ajay film vagy az Srk film jön ki győztesen a bemutató meccsből. És végülis mondhatod joggal, hogy én is azt emeltem ki az elején. Jap.

Az igazság az, hogy benne van az, hogy jó lesz (teszem hozzá a rímékek eddig bejöttek), de az előzetes nekem egyszerűen hazavágja. Ennél több kell. Hiányzik a tűz.        

0 Tovább

Joker trailer

Poszter? Pipa. Kiszivárgott dal? Pipa. Előzetes? Az is pipa. Nost, mit lehet ezek után mondani?

A mai napon egyszerűen a Joker mindent vitt. Az #indianpeopleproblems csak erről szólt. Trend volt, hol ez, hol az miatt, de azt hiszem a most következő 2 és fél perc (1 percnél kezdődik igazán) érdekelhette legjobban az aktív közönséget. És az igazat megvallva ez is sikerült a legfényesebbre mindhárom közül. Nem is hiába hagytam a végére na.

De kezdjük az elejéről. 

Indiában, azon belül is bwban a sci-fi nem egy túlhasznált műfaj. Romantikus filmet, drámát, vígjátékot, de még thrillert, akciót, nem utolsó sorban persze masalat is előbb készítenek a rendezők, készíttetnek a producerek, mint egy ilyet. Ami hát valljuk be kellően kockázatos vállalkozás is tud lenni sztárok, heroine-ok, item numberek, jó zenék nélkül (amik nem kimondottan sci-fi műfajjegyek). Persze vannak, akik próbálkoztak vele, ismerjük is a Krrisht, a Koi Mil Gayat, vagy a Love Story 2050 című filmeket (a Robotot most nem veszem ide, az tamil nyelvű), de csak ismerjük, aligha szeretjük nagyon, vagy néztük vissza többször is mert annyira de annyira akartuk volna. Ki is kell hát mondani lassan, nem szégyen, hogy bw-nak nem ez a játszótere, itt és ebben nem érzi magát otthon. De no problemo. Így van ez rendjén. 

Mégis mondom, ennek ellenére csinálják, gondolkodnak a műfajban, annak a - számukra picit korlátolt - lehetőségeiben, hogy mit is lehetne kihozni belőle. Mert lehet sikeres, hogy a fenébe ne, ha úgy készítik el, csak az indiai embereknek, nekik egyenesen, senki másnak. Hiszen elég sok külföldi filmet láttak, láthattak a rendezők már, a forgatókönyvírók is olvashattak ezt-azt a nagyvilágból, szóval a kapu nyitva áll, ha valaki elég tökös hozzá, akkor átmegy rajta, mint kés a vajon, és megmutatja lehet ezt így. Na Shirish Kunder valaki ilyen lehet (Farah Khannal karöltve).

A Joker teljesen az ő műve. Alig van olyan része a filmnek, amiben ne lenne benne a keze. Komolyan gondolta tehát, hogy elhozza az alieneket (a Koi Mil Gaya után) újra bwba, az indiai szinemába. Mégpedig a történet szerint egy NRI (Sonakshi és Akshay) pár segítségével, akik szeretnék a térképre feltenni a kis falujukat, amiről pár km-rel arrébb senki se tudja, hogy létezik egyáltalán. Ezért kitalálják, hogy ufo was coming, pont oda, abba a faluba, körökkel meg mindennel, amire persze egyből ráharap a média. És bumm.

Lőjetek le, de marhára bejön. Az amcsi féle alienezés az orromon jön ki már, ezt meg végig mosolyogtam, hogy de jó. Különb azoktól, fákje. Ha unod a banánt, itt a helyed. Móka és kacagás vár majd rád. Popcorn bekészít, agy kikapcs. Kitkat.

'Being Alien'           

0 Tovább

Kép: Sonakshi és Prabhudeva már rajta van az OMG item number projekten

Írtunk róla, hogy Prabhudeva elvállalta, igent mondott a felkérésre. De közbe az is kiderült nem egyedül, hanem másodmagával vág neki a legújabb, Akshay Kumar által jegyzett Oh My God című filmhez tartozó 'tétel szám' elkészítésének (tánconi is fog, de a koreográfiáért is egyaránt felelős lesz).

Partnere Sonakshi "2012 az én évem" Sinha, akivel még, pár hónappal ezelőtt Rowdy Rathoren dolgoztak együtt. A megismerkedési tiszteletköröket így legalább nem kellett lefutni. Egyből jöhetett a wörk, jött is, ahogy azt látjuk. Hajrá.

A film maga is érdekes, érdekel, de azért ez az item song is kell, már csak hab a tortán lesz. 

  

0 Tovább

Feltett kezek, napszemcsik, színkavalkád=Joker

És még mindig tudják fokozni. Mert amikor már azt hiszed, hogy nem, nem tudják majd a Jokernél megfejelni az előző kép és akármilyen kontentet, akkor de, bekopogtatnak egy ehhez hasonló őrülettel. Megáll az ész.

Jóllehet S. Kundernek fel is kötnie azt, ha nem akar leégni. Hiszen a színészei (Sonakshi-Akshay) a Rowdy Rathoret sikerre, blockbusterig vitték, és furán venné ki magát, ha itt erre nem kerülne sor és sör. Ez persze tiszta elmélet, és belemagyarázás... lehetne. Ha a hírek szerint, a cast és a rendező személye közt jó lenne a vizony. Viszont erről szó sincs. Akkor ez egy nem jó előjel. Úgy van. Az meg a pláne, hogy erre fel még csúszik és csúszik bemutató.

Magától értetődő azt hiszem, hogy a Rowdy Rathore bezavart a képbe. Nagyon.      

Én azért ettől még reménykedem. Mert az igazság, hogy vevő vagyok lennék az ilyen hülyeségre. Egyedül attól félek igazán, hogy itt ez a vicceskedés majd kicsit erőltetettbe megy át. Pölö túlspilázzák. De oké, ennyire előre most nem menjünk, hiszen semmi pontosat-hivatalosat nem tudunk még róla, ezért várjuk csak meg szépen-okosban azt az első előzetest.  

0 Tovább

Sonakshi Sinha még csak most 25

Mennyi? Ennyi éves lett a minap. Nagyon fiatal. Meg nagyon elfoglalt, ünnepelni sincs ideje a sok forgatás alatt és között. Ma Rowdy Rathore, holnap Joker, tegnap Son of Sardar. És a Dabangg folytatásról ne is beszéljünk. Ez az év mindenképpen róla szól. A bw színésznők közül a legtöbb szerepet ő viszi haza az idén. Még úgy is, hogy a Looterat jövő év elejére tolták el. Elképesztő tolongás volt érte a Dabangg debütje után, meg is látszik. A kérdés már csak az, vajon jól tette-e, hogy ezekre a felkérésekre itt mind igent mondott. A válasz? Ő tudja és a jövő zenéje persze. A filmek majd igazolják vagy nem. Most azonban innen is boldogot kívánunk. Tényleg szeretnénk még sokáig látni, így, atomra mosolyogva.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek