Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Próba 123

A Szingapúrban nemsokára megrendezésre kerülő IIFA Awards-on - a host szerepkörének betöltése mellet - fellép Shahid Kapoor valamint Sonakshi Sinha is. A két bw színész már nagyon, de nagyon készül a személyre szabott performanszokra, és pontosan ezt is csodálhatjuk meg a következő videókban okosan-ügyesen. Shahid nagyon tud táncolni, ez nem új. Csak az a tény, hogy most napszemüveg tolja, szimplán még nagyobb királlyá teszi - a szememben. Annyira, hogy meg is kérdem: who is quantum xxl? De azért Sonakshi is twist twist twistel, ahogy azt kell.    

0 Tovább

Dhadang Dhadang

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen néztem végig a Rowdy Rathore legújabb dalbetét promóját. Egyszer még ki is nyomtam, elmentem onnan, hogy majd a filmben találkozunk újra, de aztán legyűrt a kiváncsiság, ezt látni kell akkor is. Pedig nem akartam. Már most, előre, nesze neked meglepetés (bwban, haha). Hiszen tudom belül, hogy Prabhu Deva nem kreál szart, ahogy most se, ezért jobb kivárni. Vagyis jobb lenne, mert lehetetlen nem figyelni rá. A zenéje azért gyenge (az egész korong ilyen semmilyen), szóval nem tolom fel szivárványt a seggén. Viszont a koreográfia, a színészek az kérem felér egy szemorgazmussal. Erről van szó. Erről. 

0 Tovább

Chamak Challo Chel Chabeli

A Rowdy Rathore legújabb promója nem a 90-es évek hangulatát idéző - Shreya Ghoshal és Kumar Sanu által elénekelt - dal miatt érdekes, hanem a látvány miatt. A betét, a külcsín az, ami megvesz kilóra inkább. Már másodjára, hiszen az item number esetében is hasonló fordult elő - velem. Azaz, hogy a filmzene soso kategória, nem különösebben earporn, de a hozzá/alá készített dansz és képsorok azok, amik ténylegesen letaglóznak. Nincs jobb szó rá, mint hogy 'desi', igazi desi az egész. Olyan, amiért szereted ezt a műfajt - nézni éppen. Viuzálorgia. Sonakshi Sinha pirosban gyönyörű (will you marry me), és még Akshay is szerethető benne. Nem tudom, de Prabhu Deva keze lehet benne, aki a jelek, a látottak szerint tudhat valamit, nagyon. Vagy csak egyszerűen visszahozza bwot bwba. És ennyi pont elég is az olyanoknak, mint nekem.  

0 Tovább

Képoszt: Son of Sardar

0 Tovább

Kergetjük egymást

Most a Rowdy Rathoreból álljon itt ez a tartalomgazdag képcucc. Ha másért nem, ezekért az outfitekért megérte beszúrni. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek