Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dagabaaz Re

Írtam már a trailernél is oké, de nem lehet elégszer, hogy hiánycikk lett mára már bwban a Dabangg-féle masalazas, a régi idők mozija. Csurran-cseppen belőle, akad olykor egy kiemelkedő, de igazán kevés, kevés a jó. És talán ez is lehet az oka annak, hogy jobban felfigyelünk erre a folytatásra is, meg tetszik a szemünknek az, amit látunk akkor és most mindig. 

 A zene sem rossz, bár nem egy Chori Kiya Re Jiya.  

0 Tovább

Dabangg 2 trailer

2010 legjobb bw filmjének folytatása következik. Nyami. Egy maszala karácsonyra rendel, idevele.

A most megjelent trailer szerint mindenből több és több várható. Éljen. Mi ennek csak örülni tudunk. Tudnánk, ha látnánk már.

Amúgy Chulbul 'robin hood bad ass' Pandey legújabb kalandjára igazából előzetes és promok nélkül is befizetnénk. Az első eladja, nem is kell több. Plusz nagyon hiányzik az idei felhozatalból egy ilyen, egy igazi. Oké, hogy most ezt kikérik maguknak a Rowdy Rathore és társai, de ez Salman Khan, kids. Aki az Ek tha Tigerrel is bw történelmet írt. Érzésem az, hogy most itt nem fog, de azért megint leteszi a névjegyét a legsikeresebb filmek közé.  

Az (évben az utolsó, wtf) előzetes jó előjel. Fasza. Olyan dabanggos. Szeretném szeretni.      

0 Tovább

Go Go Govinda

Kezdjük azzal, hogy a tánc koronázatlan cool királya Prabhu Deva itt is jelesre vizsgázik, de ez már annyira nem is meglepő. Ami inkább, hogy Sonakshi Sinha tudta vele tartani a lépést, a lépéseket. Pedig féltünk tőle, hogy majd nem sikerül neki. Gondolom sokat szenvedett érte, azért, hogy így nézzen ki - a tánca, mert Prabhu megint valami olyan koreográfiával állt elő, ami biztosan nem egy nap alatt lett összelegózva. Fúh, nagyon bwi.

Mégis, az igazat megvallva nem mentem el tőle. Valahol többet vártam. Nem is a tánccal, a táncosokkal, a háttérrel, a koreográfiával, a rendezéssel van bajom, hanem a zenével, ami most egyelőre nem gyere be. Márpedig egy item numbernél ez is egy igen fontos tényező.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy Himesh szart gyártott. Szó sincs róla. Megvan benne a dallamtapadásos faktor, csak aztán el is veszik közbe. Ami baj. Nem boncolom fel hol a hiba, inkább füleljétek és nézzétek. Mert mindettől mindentől (vagyis tőlem) függetlenül megéri megérdemli ám nagyon. 

0 Tovább

Go Govinda teaser

Azta. De őszintén, full kiesett, hogy Prabu Deva idén még bevállalt Akshay Kumar kedvéért egy ilyen item numberezést Sonakshi Sinha oldalán az Oh My Godban. De szerencse a teaserek segítettek nem felejteni, emlékezni, hogy egy/a nagy bumm az hátra van még az évből. Már ami Prabhu Devat illeti. Hiszen a Rowdy Rathoret blockbusterig vitte, míg ez nem az ő filmje lesz, de táncban talán még jobban otthon érzi magát, mint rendezésben. Ott tényleg bármit megcsinálhat. Nem is hiába volt ő a koreográfusa is egyben a Go Govindának. Már csak egy kérdésem van: mikor láthatunk már belőle többet, picit többet?    


0 Tovább

Sonakshi Sinha és az alienek

Hol a hiba a képen? 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek