Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még egy kép a Race 2 mellé

Tegnap számoltunk be róla először, hogy folytatják és már forgatják is a 2008-as Race-t. Azóta  új kép került elő, amivel majdnem sikerült is megtréfálniuk. De nem. Kareena Kapoor ugyanis nem a cast tagja, jól tudtam-éreztem, csak mint írják elkísérte leendőbeli férjét, mert mégis, úgy esett neki.  

0 Tovább

Bebo weds Sak

Az évben már, pontosan az éve elején volt részünk egy db bw wedding eventben, ahol két színész házasodott össze (Genelia D' Souza és Ritesh Deshmukh), de lesz még több is. Egy plusz biztosan. Ugyanis a breking news, hogy Kareena Kapoor és Saif Ali Khan október 16-án egybekelnek. Végre, sokáig húzták, de Bebo túl elfoglalt vagymi, most is úgy fest, hogy előtte még a filmeit leforgatja, és majd onnan fut az oltárhoz egyenesen-szisztematikusan. A beszúrt cikk is kitér erre, meg arra is, hogy nem lesz nagy esküvő a Patadiusban. 

0 Tovább

Készül a Race 2

Ez a hír eddig kimaradt valamiért, pedig az első része az egyik olyan Abbas-Mastan és bw film, ami hatalmas gombóc guilty pleasure volt akkor (2008-ban) és maradt is az a mai napig bezárólag. Elejétől a végéig, és végétől az elejéig ugyanolyan mocskosan jó B kat maszálá, ami egy percre se veszi komolyan magát. Ha ilyen lesz ez a sequel akkor jöhet, ha olyan, mint a tesók idei próbálkozása a Players, akkor inkább ne. A képen egyébként SAK feszít női szendvicsben. A helyszín meg valami keleti csoda, ha jól rémlik.    

ra

0 Tovább

Daaru Desi

Mi mással is lehetne jobban a májuson túllépni, mint egy zsírúj Cocktail zenével? Na ugye, hogy megmondtam. A Tumho Hi Bandhu már lassan kívülről megy, ezért gondolták meg is lepnek minket, engem, téged meg engem a Daaru Desivel. Benny Dayal & Shalmali Kholgade közös dalolászásával. Pokoli addiktív, tapadós cucc, könnyű rászokni. Vigyázz ám. A képsorok nélkül működik jobban, mert vele csak elneveted az egészet, ahogy éppen SAK a popoját rázza. 

De azért ne felejtsük el közbe, hogy Pritam a szerző, aki az említett THB dal után megint egy slágeresélyest hozott egy korongra, a Cocktail film zenéire. Előszumma. Már a dalok miatt szeretni fogjuk a filmet, ez biztos.     

0 Tovább

Tumhi Ho Bandhu

Basszus, annyira nem akarom elkiabálni, de elkiabálom a nyár egyik nagy bw zenéje itt van, megérkezett. Az a tipikus számer szong, aminek kint van a helye. És aminek Pritam az anyja (atyja), aki úgy fest a komolytalan Ferrari Ki Sawaari ost után újra nyeregben van, érezheti magát. Innen már csak tényleg elcseszheti. Az énekesek közül meg Kavita Sethet jó újra hallani, tudod ő az, akit az Iktara óta imádunk felsőfokon. 

Az meg külön pirospötty még a vidre visszatérve, hogy a dal mellé háleluja tánc is párosul, végre-végre, fun koreográfiával. A promó endjét meg el ne felejtsem, mert az annyira Dil Chahta Hai kikacsintás volt, nekem legalábbis, ahogy együtt felnevettek. Azt hiszem, igen, eljutottam arra a pontra, amikor már nagyon szeretném szeretni ezt a mozit. Üljünk is körbe. Valljuk meg vágyainkat. Sziasztok, Inmfc vagyok, Cocktail fanatikus.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek