Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most a Gunday srácoknak repül

Leagalábbis az alábbi videó szerint a kismadár. Engem meg baromira megvettek vele, már a teasernél is, azóta, és egyfolytában. U.i.: Ranveer Singh forprez. 

0 Tovább

Karan, a kávé, és Salman

A Total Siyappa trailer megvár meg ráér, helyette inkább giffeljünk egy csöppet, mert ma még úgy se volt ilyesmi, és különben is annyira megoszthatatlan a következő pár mozgó képkocka, hogy szabályosan égnek a kezeim, alig várom, hogy seringelhessem már. Elég is a szóból.

Amit tudni kell dióhéjban a kontent hátteréről, hogy Karan Johar talkshowja, annak is a negyedik szezonja (erről beszéltünk már, ugye) vette kezdetét a minap, ahol is az első vendége Salman Khan volt. A teljes kiszerelésű első részt meg lehet tekinteni a Star tévé hivatalos youtube csatornáján.

Mi viszont inkább most a tumblr segítségével, azon belül is a koffeewithkaranbitches-nek hála giffben pompázunk a továbbiakban, fákje. Akinek egyébként szerencsére sikerült megörökíteni, elcsípni pár izgalmas kérdezzfeleleket, amiből pedig kettőt válogattunk ki, és amiknek pontosan Ranbir Kapoor a központi témája. Salman ugye korábban Katrinaval volt, aki pedig idéntől Ranbirral jár. Innen a nagy Ranbir-láz a blockbuster király részéről.

Meleg is volt a helyzet, és nem KJO miatt, főként.  Bár poénosra lett véve, nem kell komolyan venni, még akkor se, ha ennél voltak érdekfeszítőbb, kínosabb, viccesebb Salman válaszok is. Az egyik ilyen pl:

"What advice would you give to the following people?"

Karan: "Ranbir Kapoor?"

Salman: "have fun."

Karan: "Katrina Kaif?"

Salman: "make sure that he doesn't have fun"

De most már tényleg mozogjanak azok a képek, ahogy a trend kívánja meg.

0 Tovább

Bohóckodás

Akinek hiányzott a blog, de nem akarja, hogy bw is hasonló sorsra jusson, meg ő vele, akkor gyorsan zsákoljon be magának egyet a legújabb Dhoom figurák közül, mert most ez a menő.

Avagy Dumácsáléék már elég magas szinten járatják a merchandising vonalas marketinges gépezetet. Bár egy ilyen nem kis költségvetésű és sztárokkal alápakolt darab esetében ez már csak természetes. Kell a profit, mert az profit.

Van itt mobil játék, alkalmazás, notebook kiegészítők, ilyen babák, olyan kártyák, szóval nincs könnyű helyzetben senki se Indiában, ha éppen szülő, de ha éppen nem az, akkor sem.

Jóllehet el nem tudom képzelni, hogy ezt a Sahirt akarjam is valaha, de hát a célcsoport nem is én vagyok, nekem inkább már a film kell, nagyon.  

 

0 Tovább

Mindeközben egy romániai tévében

Pár bejegyzéssel lentebb már írtunk róla, hogy Salman Khan dalbetétet ment forgatni a szomszédos Romániába, amit most megfejelünk egy azóta már előkerült interjúval, ami vele készült két forgatás között. Itt és ebben szóba kerül többek között az ország (milyen szép, eh), az ételek, maga a film, a Jai Ho, meg a tesó rendező személye, hogy milyen vele együtt dolgozni. De ami ennél is izgalmasabb kérdés, amit a végére hagytak okosan-ügyesen, hogy mi is van most közte pontosan meg a román modell Iulia Vantur között. Hiszen az a hír járta, hogy járnak. Na de Salman szerint mégse.  

0 Tovább

Big Aamir

Túl sok már a zsenialitás mértéke ezen a képen, hogy el nem fér meg olyan nincs, de mégis annyira hidegkirázósan jó nézni. Azt, ahogy bw ikonikus alakjai: Amitabh Bachchan és Aamir Khan egymással szemben állnak, dumcsiznak, vágerá, vágerá, és adják a mának, a holnapnak, a hónapnak a levakarhatatlan epikusságot, édességet, amit zabálni lehet, pedig még csak nem is egy filmből való a jelenet, hanem Big B tv showjából, a KBC-ből. El-olvadok. FANtasziktus.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek