Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Chaar Kadam

Teljes mell széleséggel megértem azokat, akiknek ezek a Peekay filmzenék jelentik a falatnyi levegőt, a piaci rést azokban az időkben, amikor mindent a nyugat és Yo Yo képvisel az indiai zene kultúrában, de az örömöm azért mégse annyira felhőtlen, mint nekik.

Mert jó-jó, ilyen a régi idők lenyomata, meg Shreya és Shaan bandázása minden másodpercet megér, viszont Shantanu Moitra a leggyengébb láncszem a történetben, igen pont a zenei rendező.

Hiszen a báj, a kedvesség nem mentőöv, az csak tűzoltás lehet pl. egy Barfi után, amire eléggé hajaz, csak ott Pritam ezt csúcsra járatta.

A Chaar Kadam kétség kívül filmbe való, a képkockák gyűrűjébe, de azon kívül már nem tud úgy érvényesülni.  

u.i.: SSR legalább feltűnt, ha már mi nem, mert elképzelem, ha nálunk forgatták volna... 

0 Tovább

Love is waste of time

Mindig sírunk, ha azt látjuk bw-tól, amit már láttunk korábban csillionyiszor. Most meg jön a Peekay a fene nagy másságával, furaságával, egyediségével, és ennek se tudunk örülni. Pedig ha valaki ért ehhez, az Rajkumar Hirani. Amivel nincs is semmi baj. Az ott kezdődik, ahol a dalok kerülnek a képbe. Mert ez a Liwot se képvisel magasabb szintet elődjénél, az első dalelőzetésnél. Bár a zenekreátor különböző, de ez se feltétlenül tesz jót neki. Igaz, hogy jó hallani Sonut, meg friss alapjáraton a fülnek, de a végén csak oda fut ki minden, hogy nem az igazi sajnos. A bájnál, a sebezhetőszerethetőségnél több kell. 

0 Tovább

Tharki chokro

Azt már a teasernél is leszögeztük, hogy furán akar kedves lenni Rajkumar Hirani új mozija, és ebből következtetve a dalokat sem vártuk másképp. Mégis meglepő, hogy nem kedvesre, hanem kevésre sikeredett az első mindközül. Nyilván a bája ennek is megvan, mégha néha túl van húzva ilyen szempontból, viszont ez akkor sem magyarázat a sótlanságára. Mert a Tharki chokro az Ajay Atultól lehet bármennyire konszolidáltan rusztikus, a fül garantáltan száraz marad. Remélem tud feljebb kapcsolni a későbbiekben. 

0 Tovább

A sokadik PK poszter

Ami lehet, hogy volt is már, lehet hogy nem. De mentségemre szólva nehéz lekövetni, mint az új adók érkezését. Aamir még mindig furán néz rajta, de már nem csak ő, hiszen Anushka is felveszi ezt az arcpózt, miközben a háttér meg a koncepció is a régi. Fal, nem fal, fal, nem fal...

0 Tovább

PK teaser

Ez valami más -írja valaki a videó alá. Majd más reflektál, hogy mégis mit vártál? És tökre jogos. Mert egyrészt Rajkumar Hiranival van dolgunk, másrészt az eddigi hírek, promo anyagok sem hazudtak, mentek mellé, hogy ez fura lesz, ami bók.

Bár azért az előelőzetes után sem lettünk túlságosan okosabbak vele, a filmmel kapcsolatban. Anushka elnarrálja, hogy ki a főszereplő, csak röviden-tömören, aztán ennyi. De nem baj, mert így megmarad még sok-sok kérdőjel, hogy érdekeljen. Arra viszont pont elég volt a teaser, hogy fenntartsa és előmozdítsa a kiváncsiságunkat.

És igaz, hogy első blikkre a furábbnál is furább volt. De aztán elkapott egy érzés, hogy ennek ilyennek kell lennie, ehhez ért Rajkumar. A 3 Idiots is olyan volt, ami előtte és azóta se semmi más. A PK is hasonlónak látszik. Ahogy maga a főhőse is unikum. Lássuk. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.22.
2014.11.15.
2014.11.10.

Utolsó kommentek