Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összekötjük a kellemest a hasznossal

A kapocs Anushka Sharma, a híreink most róla szólnak.

A kellemes része: A sok Amir Khan kontent után végre őt is láthatjuk Peekay köntösben. Amit valahogy így kell elképzelni. Szumma? Tényleg egészen furának ígérkezik ez a film egyelőre.

A hasznos: van sansz arra, hogy a Dil Dhadakne Doban a színésznő élete első item numberét is kipipálja. Ideje volt. Meglássuk, hogy pár hó múlva is él e majd a pletyka.

0 Tovább

A rövid az új hosszú

Már, ami a hajtrendeket illeti. Meg amennyit értek hozzá. És ez most csak azért fakadt ki belőlem, mert éppen az előbb pillantottam rá Anushka Sharmara, aki a PK-ben kapott magának egy eddig soha de soha nem látott új külsőt. Ezt ni. És akkor lehet önszavazni, hogy kinek tetszik így, vagy nem így.  

0 Tovább

a harmadik pk poszter

Csak nézem és nézem, közbe meg halványlila dunsztom sincs, hogy majd mire megy ki a játék, hova fog kifutni, vezetni ez majd Rajkumar Hirani módra. Mindegyik poszter más-más, így próbáld belőni valahova a filmet, hogy mégis mi merre hány fok majd. Váróska.

0 Tovább

PK poszter. A második.

Lehet nyugodtan idekukkantani, mert jelentjük Aamir Khan felöltözött, az első után. Amolyan falra vele plakát ez már. Ebbe senki nem szólhat bele. Sőt, Aamir lenyilatkozta, hogy ez csak kezdet. Mert elszabadul a plakátkampány, és a végén a PK minimum 10 poszterrel bír majd. Én meg kereshetem a helyet, hogy hova fér el mind az összes. Egy fal nem elég. Szemrevaló is. 

0 Tovább

De hiszen ezen Aamir tök pucér!

És akkor igaza volt azoknak, akik már hetekkel ezelőtt megszelőztették, hogy egy ilyesmi plakátra van kilátás Rajkumar Hirani (lásd 3 Idiots) új filmjét illetően. Be is jött, tessék nagy szemekkel rácsodálkozni. Merész! Aamir Khan ruhástul, messze mindentől, valahol a sivatagban, egy vasúti vágányon feszítve, tranzisztoros rádióval a kezében (még jó hogy) mutatkozik meg. Falra vele! (NOT)

Lehet akármit mondani, vagy szólni rá, prot-kontrát mindent elvisel ez a poszter, de hogy marketingnek tökéletes, az tény. Mert most már tényleg nem értünk semmit. Alien lesz belőle, vagy csak elmentek otthonról neki. Kérdőjel.

Rajkumar Hirani azért tartogatt meglepetéseket bőven a majdnem nálunk is forgatott PK-re. Jó karácsonyi ajándék lesz, de egyelőre megelégszünk egy előzetessel is, csak jönne már, hogy akkor most mégis mi van?

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.22.
2014.11.15.
2014.11.10.

Utolsó kommentek