Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PK

Delhiben forogva. Aamir ott az Anushka oldalán. De talán még ő beazonosíthatóbb kettőjük közül. Mert Anushka rövid hajjal még mindig olyan szokatlan forma. Viszont mindent elhiszünk Rajkumar Hiraninak, azt is, amit ki se mondott, az év filmjére pedig már csak fél évet kell várni. Mennnnnnnyit? 

0 Tovább

PK4Christmas

Még csak egy hónap telt az évből, de már most úgy tűnik, hogy idén is decemberben, karácsony körül jön el a világvége az indiai mozikba. Amikor is a Ranbir Kapooros Bombay Velvet (Anurag Kashyap), és a Sharukh féle Fan (plusz egy Mohit Suri, plusz egy Dibakar Banerjee) mellett még egy Peekay is bemutatásra kerül. Ez utóbbi már hivatalosnak is tekinthető, tehát lehet felkészülni vigyázz kész rajt, miután maga a főszereplő Aamir Khan csipogta el twitteren, hogy bizony december 19-én mindenki láthatja a saját két szép szemével Rajkumar Hirani legújabb legvárvavártabb filmjét, hála bhagwan, amiben Anushka Sharma, Sanjay Dutt is szerepel majd többek között. Ezek után, erre a hírre, pedig nem meglepő pletykaként máris azt pedzegetik B-Városban, hogy a Bombay Velvet menekülőre fogná, és egy későbbi premier dátum is megfelelő lenne neki. 

 

0 Tovább

Forgatáson: P.K.

A helyettünk végül belgiumozó (jó ez is tervbe volt, de nehéz feldolgozni) Rajkumar Hirani film, a Peekay, Brüzs után hazatért és már ott forgatják tovább. A minap éppen Delhiben táboroztak le, amiről még képek is vannak. De mi csak egyet emelünk ki, azt, ahol Aamir Khan elég meghökkentő ruházattal, fejvédővel, és rúzzsal a száján látható, ki tudja miért is pontosan. A legújabb pletykák szerint politikai szatírára van kilátás, erre kell készülnünk, a jövő év nyarán Aamirral, meg Anushkaval a főbb szerepekben. Akik most úgy néz ki, mégse fognak csókot váltani, pedig már ezt is beleképzelték a jól értesült zsurnaliszták. 

0 Tovább

Már Sushant Singh is Belgiumban forgat

Hiszen ő is szerepelni fog a Peekayben Aamir és Anushka mellett. Amúgy a jövő nagy reménységének tartják, aki idén debütált színészként a Kai Po Che-ben. Itt meg mindjárt egy Khan oldalán szerepel. Felkarolták na, bár biztos megvanak a kapcsolatai, a rokonai hozzá.  

0 Tovább

Anushka Sharma, Belgium, PeeKay

Akit most 'Brüzsben' esz a penész, az gyorsan hagyja itt a blogot és menjen de rögtön nézze meg ahogy éppen Anushka Sharmaval forgatják Rajkumar Hirani vezetésével a Peekayt. Tudjátok ez a film, ami elvileg hazánkba is ellátogatott volna, gyakorlatilag viszont semmi nem lett belőle (még, máig). Viszont nincsenek is olyan messze, átugorhatnának valamikor. Bár a hírek szerint a sztori úgy szólna, hogy Aamir Khan ide Belgiumba jönne tanulni, és itt is találkozna a szerelemmel, vagy ő vele, Anushka személyében. Aki, mint azt a mellékelt videó mutatja picit új külsővel lesz látható majd a moziban, mindjárt olyan rövid hajjal, amilyennel még biztosan nem láttuk. Egyébként Belgiumban se sűrűn forgatnak bw mozit. Egy darabra határozottan emlékszem az utóbbi időből, de az is inkább ilyen kis volumenű, alternatív film volt, amit még be se mutattak Indiában se. Szóval érdekes lesz ez.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.22.
2014.11.15.
2014.11.10.

Utolsó kommentek