Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez nem vicces. De bizony.

A PK Mandawa utcáira költözött. Rajkumar Hirani most éppen ott forgat Aamir Khannal meg Sanjay Duttal. Jó a hangulat. 

0 Tovább

PK második blikkre

A minap megtekintett Talaash bebizonyította azt a számomra, hogy Aamir Khan nem hibázik. Nézzétek, nézegessétek.

Más.

A legújabb most készülő, forgatás alatt álló (45 nap Rajasthanban) Rajkumar Hirani által dirigált P.K. -ben azt már tudjuk, hogy egy alkoholistát fog alakítani. Ez pedig mindenképpen érdekes, azáltal hogy új arcát mutatja meg a tanár, a szerelmes, bosszuálló, a rendőr, a főiskolás meg ki tudja még milyen szerepek után. Ebben is száz, hogy megállja a helyét, nem kérdés, helloszia.

Az első képet már megejtettük korábban, az szerelem volt első látásra, amit még tetéznek az itt következővel. Ez már leírhatatlan érzés. Rettegj bw, ha Raju és Aamir összetalálkoznak egy film erejéig. Olyan pahelis, de az övék. És mikor lesz már a mienk??? 

0 Tovább

Forog a P.K. Aamir Khannal!!!

Rajkumar Hirani ahogy azt ígérte, az év elején szeretné elkezdeni a P.K., aka Peekay forgatását, és így is lett. Nem hazudott. Bár ide itthonra nem jönnek el, száz, de azért a 3 Idiots után nincs ember, aki ne várná ezt.

Update. Az első képek is kiszivárogtak már, pedig csak pár napja kezdték el. Mit is mondjak, szerelem első látásra. Aamir, Aamir, Aamir! Nagyon jó érzésem van, csak Anushka el ne rontsa. Igazából ezek láttán már a trailer, meg a zenék se érdekelnek, csak jó film lehet. Bár ez eddig is tök nyilvánvaló volt, - ja bocs. 

Szól a rádió!

0 Tovább

Bréking PK (Peekay)

Sok, sok és még annál is több hír, pletyka jelent meg a nemsokára készülő, egy múlva ilyenkor már bemutatásra kerülő legújabb Rajkumar Hirani moziról. Ilyen volt, hogy leugranak majd hazánkba is forgatni (elfogult méjbi), hogy Imran Khan lesz a harmadik co-star(not), hogy sok hasonlóságot mutat az idén bemutatott Oh my Goddal (not), és már rég el kellett volna kezdődnie a forgatásnak, de még mindig nem (not). Na ezeket unta meg a forgatókönyvíró és rendező Hirani, minek utána beszélt is arról pontosan, hivatalosan, az ő szájából elhangozva mi is várható úgy nagyvonalakban a PK-ben.

Ahogy elmondta, minden a tervek szerint halad és alakul. Csak és csak is erre a projektre fókuszál, semmi másra. Már a helyszíneket vadásszák be. Rajasthanban és Delhiben biztos forgatnak majd. Előreláthatólag január közepén kezdenék el Anushkaval és Aamirral. A téli start meg nem véletlen, Hirani kívánsága, nagy vágya ez. A mellékszereplő színészről pedig annyit árult el, hogy fiatal, akire majd a közeljövőben fény is derülhet.         

0 Tovább

Bréking: Rajkumar Hirani elhozza a Peekayt (és bwot) Magyarországra?

Még kérdőjel, kérdőjel, mert csak akkor hiszem el, ha látom. Egyelőre pedig semmi sem biztos. Csak a külföldi (és már hazai) szájtok csiripelik bőszen, hogy Rajkumar Hirani következő filmjét nem Indiában forgatná le, hanem pontosan itt, Magyarországon. Mármint gondolom nem az egészet, csak egy részét, történetszálát, dalbetétjét, de lehet egyik se elképzelhetetlen. Azok után meg pláne, hogy tudvalevő (Hirani is tudja) milyen vonzó alternatíva vagyunk mi, a többi országhoz képest is. Hiszen olcsóért meg lehet úszni a filmkészítést (adó és egyéb finomságok, hol van ilyenkor Endi), annyira nincs is messze, sőt szép tájakban sincs hiány. Már csak azt kéne, hogy tényleg Magyarország legyünk, és felőlem kezdődhet is a forgatás, akár már most. Bár ez utóbbit nem kérhetném számon rajta, hiszen bwban nem az a fontos elsősorban, hogy pontosan hol is táncolnak, zajlik az adott dalbetét, hanem, hogy egyáltalán van, valahol, egészen máshol. Ami színekben gazdag, látványos, és persze szórakoztató.    

A rendező amúgy legutóbb három éve jelentkezett mozival. Az volt a 3 Idiots. Hogyan is felejthetnénk el? Hiszen akkor a bemutatás után annyi pénzt szedett össze (és olyan gyorsan), amire korábban bwban nemigen volt példa, pláne ha azt is hozzávesszük, hogy nem kimondott bw filmről volt szó. Azóta már kultstátuszt ért el, teszem hozzá nem érdemtelenül. 

Na de, eltelt három év. És Hirani is coming. Legújabb - minden reményünk szerint itt is forgatott - filmjének címe Peekay lesz, és olyan sztárok szerepelnek majd benne, mint Aamir Khan és Anushka Sharma.

Aamir Khannal ugye együtt dolgozott a 3 Idiotsban, szóval ismerik egymást, közelről. Tökéletes párosítás. Aki látta az idiótákat, tud követni, hogy miért is mondom. Anushka meg gyönyörű. Belőle reméljük többet hoznak ki majd, mint amennyit eddig megmutatott magából, izé színészi kvalitásaiból. A két színész egyébként most először fog "jodit" alkotni, jajdeérdekes lesz is ez így. El nem tudom képzelni. 

Végezetül meg még egy érdekes adalék a Bw  jön Magyarországra sztorihoz. Rajkumar Hirani nem arról volt híres ez eddig, hogy a filmjeit Indián kívülre, más országba viszi el indkolatlan, ezért is hihetetlen a hír, és kapott nagyobb buzzt a kelletténél. De hiszünk benne, hogy elhozza és all izz well lesz.   

0 Tovább
1234
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.22.
2014.11.15.
2014.11.10.

Utolsó kommentek