Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emraan Hashmi a Filmfare magazinban

El ne olvadjanak azok a női szívek hirtelen. Van több is, ahonnan ez az egy jött. Egyébként meg az is érdekes, ami a cikkben olvasható. Egyet gyors kiemelek előre mielőtt elfelejtem, meg ami még engem is egészen meglepett. De végülis akkor ez valahol megmagyarázza azt, hogy miért nem jelölik soha, miért nincs ott, nem látható a különböző awardsok környékén. 

"I can’t remember the last hindi film I watched, I still have to watch my own films. I’m probably the only actor who doesn’t watch hindi films." - ami annyit tesz, hogy lilagőze nincs arról mikor nézett utoljára bw filmet, (bár a sajátjainak azért nekiül) és talán ő az egyetlen aktor bwban, aki nem is néz hindi nyelvű filmeket.


Ezen kívül beszél még arról, hogy milyen szörnyű táncosnak tartja magát, és tényleg az emberek először nem is értették mit keres a vásznon egyáltalán. De 2003 óta eltelt pár év és azóta elkezdték szeretni, megkedvelni mindazt, amit csinál. Lassan, idővel, és hát még mindig ott van bwban. Annak ellenére, hogy nem szeretni a nagy média felhajtást, a zajos kritikákat,
 és nem is tartja versenynek az egész filmezést. Inkább hagyja, hogy mások versenyezzenek egymással, ha annyira akarnak. Ő inkább saját magával meg az éppen legutóbb sikeres filmjeivel teszi ugyanezt.   

0 Tovább

Shanghai trailer

Anurag Kashyap, Sujoy Gosh és Dibakar Banerjee. Ők hárman a kortárs bwi párhuzamos filmművészet korának nagy rendezői. Persze vannak ott még sokan a sorban, állnak-várnak, és hasonlóan szeretnének nem kimondott zenés-táncos ("mainstream") bw filmeket készíteni, de azt hiszem, egyelőre a fent említett úriemberek teszik a legtöbbet, azért, hogy legyen miért: másként nézni a hindi nyelvű filmekre, minőségben mint általában. És ez jó.

Az említett DB legújabb próbálkozása lesz ez a Shanghai is éppen, amiben Abhay DeolEmraan HashmiKalki Koechlin és Prosenjit Chatterjee fog szerepelni. Korábban kibeszéltük, most meg előzetes is jár hozzá. És bár az alaptéma, ami a politikára, a kapzsiságra épül, nem nevezhető bwi újdonságnak, de itt (nem csak itt) inkább az ahogyon lesz a hangsúly. Ahogy ezt celluloidra viszik. Másként, mint az eddig megszoktuk.

A Shanghai röviden egy CBI tiszt (hivatalnok), egy magányos lány, meg egy desi kovi, aka pornófilmes története lesz. Akiket egy baleset hoz majd össze. De míg az egyik pl. gyilkosságot lát benne, a másik már a kormányt okolja, a harmadik a kárigényét nyújtaná be, stb... Innen indul minden. És ez csak a kezdet. Csak, pedig már ez is így hatalmas őrültségnek néz ki. Ott van pl. Emraan a végén ahogy fut a CPU-val kezében. Az konkrétan sírás. Már csak miatta is érdekes lesz a Shanghai, hogy végre a romantic herot levetkőzi és olyat alakít, amit még soha.

Ja és a zenét a Vishal Shekhar szállítja majd mindehhez. Gyönyörű. 

"Every action has a reaction."

0 Tovább

Tera Deedar Hua

A Tu Hi Mera után ez is megkapja a maga kis promóját. Nem olyan jó, mint éppen az, de egy másodpercre se vette el a kedvemet a megnézéstől és ez fontos. De persze nem is növelte, jóllehet azon nincs mit. Mert úgyis kötelető képkocka-néznivaló lesz. Ah, hogy még egy hónap van vissza. 

0 Tovább

Jannat 2. Trailer.

A desi Fegyvernepper megérkezett KKC, azaz Kutti kameeni Cheez személyében. Akit Emraan Hashmi alakít majd. Ő visszatér, de azt érdemes leszögezni, hogy a Jannat 2 az első résszel nem lesz sok átfedésben. Mert ahogy a színész is nyilatkozta: ez nem folytatás, hanem franchise. Mondtam már, de bwban amúgy is teljesen másképpen gondolkodnak a folytatásokban, a folytatásokról, mint nyugaton, Amerikában. Ezek nem nagyon függnek össze, nincsenek átfedések, vagy ha mégis, akkor is csak kevés.

A trailer meg? Nem nehéz szeretni, azok után pláne, hogy az első is mennyire de annyira bejött már. És ahogy az itt látszik, ezen a vonalon (legfeljebb a krikettet az illegális fegyverkereskedelem váltja fel) mennek is tovább. Helyes. EH (bad boy) újra az életét adná a pénzért, csak az a hajtja, de azért Lovegurut is játszik néha, mert a szerelem is kell. Ez a kettő a fontos a számára. És ennyi. Most Esha Guptat nézi ki magának és fűzi nagyon. De kap még egy zsarut, egy ellenfelet (Randeep Hooda az) a nyakába, mert a könnyen jött pénz nem igazi boldogság. 

Ezek után ki ne akarna találkozni Sonu Dilli KKC-vel. Majd májusban.  

0 Tovább

Shanghai poszter

Dibakar Banerjee politikai thrilleréhez kaptunk most egy (elég semmilyen) posztert. Volt róla szó már, nem ragoznám túl, meg lesz is, hiszen a trailer is napvilágot látott, majd ott bővebben kibeszéljük.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek