Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apja fia

Jaj de jó ilyet is látni végre már. Emraan Hashmi végre nem nőzik valami filmben, megint, hanem otthon a gyerekkel van. Mégpedig a fiával, akit úgy hívnak, hogy Ayaan. Erre szokták azt mondani, cuki az egész kép. És tényleg. 

0 Tovább

On the set: Ghanchakkar

Raj Kumar Gupta (Aamir, NOKJ) új filmjének, a Ghanchakkarnak Mumbaiban tartott forgatása ebédszünetében beszéltek a főszereplők: Vidya Balan és Emraan Hashmi (akik a TDP-ben is szép pár voltak már) arról, hogy milyen lesz a film, milyen a másik, azzal dolgozni, meg a karakter, amibe bújnak bele éppen. De mindezt erősen spoilermentesen előadva, inkább a közhelyszótárból puffogtatva tolták fel a szivárványt egymás seggén. Viszont szerencsére nem ment át uncsiba az egész. Hogyan is, mikor a film amúgy vígjáték lesz, ahol Vidya egy punjabi feleséget alakít majd. Magyarul dobja vörös szárit, és megint egy új szerepben feszít. Enyhén királyság. Jó is lesz őt, na meg őket nézni. Nekem pl. ez a pár perc elég is volt ahhoz, hogy vennék jegyet rá, már most.      

0 Tovább

Zindagi Se

A trailer után végre van valami (legalább egy) ok, amiért a Raaz 3 nézhető lesz. Vagyis hallgatható. Mert a filmzenék többségben, még ha kopizva is vannak csudijól szólnak. És ez (is) fontos ugye, mert ez bw.

Míg az Esha Gupta & Emraan Hashmi páratlan párosról a Jannat 2 jut eszembe elsőre. Hmm. Szép emlékek azért, szóval, de még nem vett meg magának a film. Annyira nem.  

0 Tovább

Raaz 3 trailer

India legsikeresebb horror franchise-ja (igazából rajta kívül nincs sok) a harmadik részéhez érkezett. Vikhram Bhatt lesz a rendező, míg a színészeknél visszatér az első részből Bipasha Basu, a másodikból pedig Emraan Hashmi. Valamint még az az Esha Gupta is szerepel majd benne, akit idén pont a Jannat folytatásban Emraan mellett csodálhattunk meg. Jöjjön a trailer. Lássuk. 

Történet köbö annyi, hogy egy szebb napokat is megélt szupersztár berág az ifjú sztárjelöltre, Sanjanara, aki minden díjat haza visz előle. Ezért fordul a black magic-hez, hogy nemár, neki kell, kéne ott lennie, ahol most ő van. Tehát a leány ellen megy, de könyörtelenül. Ám kettejük sztorijába akarva-akaratlanul még egy filmrendező is belefolyik. Aki beleszeret Sanjanaba, ezért meg is tesz mindent azért, hogy megvédje őt, a lelkét, blabla a gonosztól. 

Eh. Már a plakátokkal se voltam kibékülve, és akkor még ez az előzetes sem feltétlenül győz meg arról, hogy látni kéne. Olvasom, hogy sok helyen azt írják róla kiszámítható. Nem tudom, ez bwi természetesség, annyira nem nagy fail. Inkább azt remélem, bízok benne, hogy lesz benne több, valami plusz majd elültetve a filmben, teljes hosszában. Nem ennyi és annyi, amit most tudunk róla éppen. De, hogy jót is mondjunk a végére. Képileg pl. rendben van. 

Verdikt. Picit b kategóriás a drága, első látásra, azonban ettől még lehet(ne) guilty pleasure az egész. Vagy annyira rossz, hogy már jó pölö. Szeptember elején mutatják be, akkor majd kiderül, hogy melyik az igaz rá. 

0 Tovább

Raaz 3 poszter

Ja, hogy ez is folytatás lesz? Lárifári bw. Még, jó hogy láttam az első két részt. Még jó, hogy nem. Még jó, hogy ez bw, és itt annyira nem is számít igazán mi volt, hanem az ami van.

A harmadik rész pedig jön, most jön csak szeptemberben. Ami úgy fest igazi Bhatt film lesz a javából. Meg plusz visszatér a legelsőből Bipasha Basu, a másodikból meg Emraan Hashmi, de Esha Gupta és Jacqueline Fernandez is cameozik egyet-kettőt. Mindezt hármas dében. Valamint el ne felejtsük, jó zenékből se lesz majd hiány, jóllehet erre már korábban sem volt nagy panasz, ugye

Aztán. A sztoriba nem nagyon mennék bele, van idő rá bőven kibeszélni később, amikor annak a helye lesz. Meg most úgyis a poszter a soros, azt kell nézni. Vagy inkább ne.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek