Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elmerülni a munkában

Avagy hogyan készülj fel tökéletesen egy az előtted álló óceánokban is gazdag Dhoom forgatásra. Hát így. Aamir Khan csak tudja. Mert ő Aamir Khan.

0 Tovább

Dhoom 3 - lesz is, meg nem is

Apa kezdődik. A kultikus, klasszikus franchise következő harmadik részét, a legújabb hírek szerint  májusban kezdik el forgatni. Ideje volt. Az első részt még 2004-ben, míg a másodikat 2006-ban mutatták be. Azóta azonban semmi sem történt. Vagyis pletykáltak róla sokat, meg beszéltek róla, de valahogy mindig egy-egy évvel tovább tolódott a folytatás. Volt arra is esély pl., hogy már ebben az évben láthatjuk, de aztán ebből se lett semmi. 

A Dhoom 3-at nevekkel illetve Aditya Chopra produceli, az író-rendező pedig Vijay Krishna lesz, aki a korábbi részek írója volt. A színészek esetében lesznek változások. Új arcok: Aamir Khan és Katrina Kaif személyében, de Abhishek Bachchan és Uday Chopra továbbra is Jai Dixit és Ali ikonikus figuráját hozza el, a széria kedvelőinek legnagyobb örömére.

A hírek még arról is szólnak, hogy Aamir Khan ilyen-olyan elfoglaltságok miatt csak egy hónappal később esik be a forgatásra, de ha elkezdik tényleg elkezdik mi már annak is tudnánk örülni. 

0 Tovább

Hírpéntek

1) Randeep Hooda és Arunoday Singh is csatlakozott a Jism 2 casthoz, még Sunny Leone mellé.  

2) Deepika Padukone végülis ott lesz a Race folytásában, pedig sokáig úgy tűnt, hogy PC veszi át helyét, mert ő kiszállt egy másik film (Rajni) kedvéért.

3) A Times of India úgy tudja, hogy Yash Raj következő filmje - SRKval, Katrina Kaiffal és Anushka Sharmaval - egy 1973-as blockbuster a Daar modern feldolgozása lesz.

4) Márciusban kezdik el forgatni a Saheb Bawi Aur Gangster folytatását. Amiben az eredeti, jól ismert trió mellett Irrfan Khan és Soha Ali Khan is szerepelni fog.

5) Egy 1973-as klasszikust (is) feldolgoznak. A Zanjeert. Ami a korszak egyik és Amitabh Bachchan (a dühös fiatalok) meghatározó filmje volt. A forgatás áprilisban veszi kezdetét és Big B-t Ram Charan egy déli színész alakítja majd. Ő vele a telugu nyelvű filmekben találkozhattunk eddig. A rendező pedig Apoorva Lakhia lesz.

6) Sameera Ready és Priyanka Chopra után úgy fest, hogy Mallika Sherawat lesz a Tezzben item girl. A topmodell jelenleg az USA-ban van, de vissza, haza fog térni e dalra, az elkészítésére. Már nagyon igazgatott is miatta, hiszen Ajay Devgannal még eddig soha nem forgatott.

7) Most már hivatalos: Sonu Sood nem fog a Dabangg folytatásban feltűnni, hiába is írtuk azt, helyette más lesz. De hogy ki, azt majd csak akkor fog kiderülni, ha találtak is valakit.

8) Kareena Kapoor kettő, azaz kettő darab item numbert készíthet a Heroine -ban. Az egyiknek már címet is adtak: Halkat Jawani.

9) Akshay Kumar vette meg a 2011-es Ko dél-indiai blocbuster remake jogait, így tőle érkezhet valamikor a közeljövőben a hindi nyelvű feldolgozás. A kérdés már csak az, hogy Kareena és Katrina után, akik elutasították a felkérést, a most szóba hozott, megkörnyékezett Madhuri Dixit elvállalja e a szerepet vagy sem.

10) A Dhoom harmadik részét még csak most kezdik el forgatni, ebben az évben, de már a negyedik és ötödik rész várható sztár megjelenéseiről lehet olvasni mindenhol. A legújabb hírek szerint ugyanis Salman Khan a negyedikben lenne látható, míg Shah Rukh Khan is feltűnne egy résszel később, az ötödikben. Ez már csak azért is érdekes, mert a mostaniban Aamir Khan lesz a nagy név, szóval szépen lassan elkhanosodna a Dhoom.  

11) Van rá esély, hogy a tollywoodi Love Failuret, amit mostanság mutatnak (mutattak?) be, hamarosan hindi nyelven fognak majd, legalábbis bw nagyon akarja.

12) Luv Rajnan azt nyilatkozta a minap, hogy a sikeres Pyaar Ka Punchnamat mindenképpen folytatják. Ha az év végére nem is, de a következő év elején biztosan ott lesz a moziszínházakban a sequel, mindenki legnagyobb örömére.

13) Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan gyerekének még mindig nincs neve. Pedig az Abhilashat sokan már hivatalosnak vették, tekintették. Lassan bökjenek rá a telefonkönyvre, komolyan. 

14) Saif Ali Khan meg az Agent Vinod reklámozás közben megütött valakit és ezért a rendőrök vitték el a hűvösre. Gondolom még mindig a szerep hatása alatt volt és azt hitte, hogy még a filmben van. Megesik az ilyen. 

0 Tovább

Hírhétfő

1) Vidya Balan kisszínes. Első. A színésznőnek kinéz egy item number. Legalább is Vidu Vinod Chopra azt szeretné, ha új filmjében, a már emlegetett, nagyon várt Ferrari ki Sawaariban Vidya lenne az item girl. Aki szerinte tökéletes választás is lenne. Azok után pláne, hogy 2011-ben a legjobb női alakításokat neki köszönhettük a NOKJ és a TDP mozikban. Második. Vidhu Vinod mellett Shah Rukh Khan is szívesen dolgozna vele együtt. Miért is ne? Mint mondta, Vidya egy csodálatos színész(nő), akitől több filmet is látott, és mindegyikben kiválóan teljesített. A király azt reméli, hogy egyszer majd sor kerülhet a közös szereplésre.   

2) A Mumbai Mirror értesülései szerint a Yash Raj Film Rani Mukherjeet akarja a Dhoom 3-ba, akinek hasonló szerepet szánnának, mint ami Aishwarya Rainak a kettőben volt. A filmről legutóbb éppen azt írtuk, hogy Katrina Kaif tűnne fel benne egy item numberben. De ez még azóta sem biztos, képlékeny az egész. Ugyanis a folytatás bejelentésétől kezdve állandóan szivárog(t)nak a nevek, hol Srkt, hol pedig Deepikat boronálták már össze a filmmel. Az más kérdés, hogy Raninek nagyon örülnénk, ha tényleg csatlakozna a franchisehoz, a jól megszokott Abhishek-Uday duóhoz.

3) Sonu Sood visszatérhet a Dabangg folytatásában. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban még az ellenkezőjéről cikkeztek. Azonban úgy tudni, hogy Salman Khan nélküle nem tudta volna elképzelni a folytatást, csak vele. Ezért közbenjárt az érdekében, azok után, hogy kiírták, majd pedig felkérte valami születésnapi zsúron jó sok ember előtt, hogy szerepeljen már a második részben is, amire végül Sonu igent mondott. Mint a szerelmesek.

4) Arif Zakaria a 2011-es Haunted (3d horror) után ebben az évben a Krrish 3-ban és Jannat 2-ben is látható lesz majd. Kicsi szerepekben, de ahogy mondta, boldog, örül neki, hogy ilyen filmekben is szerepelhet már. Azt is elárulta, hogy a Krrishben egy tudóst alakít majd, míg a Jannatban pedig egy zsarut. Meglátjuk sikerül e betörnie a bw bizniszbe.

5) The Immortals of Meluha filmben! Azok után, hogy Karan Johar megszerezte az ehhez szükséges, megfilmesítési jogokat, Amish Tripathi bestsellerét nagy képernyőn, széles vásznon, arra adaptálva is lehet majd élvezni. Karan twitteren annyit írt, hogy már keresik is a rendezőt, majd ha az megvan, akkor kezdődhet is a munka a forgatókönyvvel. Maga a The Immortals of Meluha egy Shiva trilógia sorozat, s itt lehet róla bővebben utána olvasni.

0 Tovább

Folytassa b'wood

Folytatja is. Ez nem kérdés, hiszen ha megteheti (sikerfilm ok) akkor hát miért ne. Most itt a sokból következzen három olyan darab, amiről éppen a napokban csiripeltek a madarak infomorzsákat folytatásról, ergó aktuálisak vagy mi. Sorban a Race, a Dabangg és a Dhoom lesznek ezek, amiket rögtön néznék is, ha lenne, tehetném. Elkészültek volna, már. De nem. Egyelőre csak azt nézzük, hogy alakulnak, tervezgetik, vagy éppen késleltetik őket, miközben fokozzák a fokozhatatlant, mert úgy van. Fáj is a szívem, és akkor a megtekintés meg majd valamikor egy, két év múlva lesz csak talán, amit leírni is szörnyű. Így van ez, ülünk és várunk. 

A Priyanka Chopraval is összeboronált Race 2 egyelőre nem tudja tartani a beígért 2012-es évi premier időpontját. Nagyon úgy fest, hogy előbb aligha, később viszont annál valószínűsíthetőbb az érkezése az indiai mozikba. Mert érkezik majd, a színészek ebben egyetértenek, nincs semmi veszve, no problem, csak a dátum változik. Az akicódús thrillernek egyébként az első része 2007-ben volt még látható, amelynek színészi teamjéből Saif Ali Khan és Anil Kapoor maradt meg a folytatásra, és hozzájuk csatlakoznak még olyan nem kicsi nevek, mint Deepika, John Abraham, vagy a 2011-ben filmfare awards győztes Sonakshi Sinha.

A Racehez képest a 2010-es masala blockbuster Dabangg sequelje már előrébb jár, jóval a premiert illetően. A producer Arbaaz Khan pont tegnap posztolta ki twitterre, hogy a második rész jövő év márciusában veszi kezdetét (forgatás majd hype), és még az év vége előtt, december 21-én fel is kerül a vásznakra. Valamint elmondta, a forgatókönyv tervezet már a múlt hónapban készen volt, egyedül csak Salman Khanra vártak, hogy vele is a dátumot véglegesíthessék. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű vállalkozás - még akkor se, ha a színészekben nem lesz változás -, hiszen az első rész tömegsikere (kritikusok körében és jegyeladás tekintetében) után magas elvárásoknak kell majd megfelelnie a mozinak.

Utolsó folytatásos hír a Dhoom harmadik részéhez kapcsolódik, aminek a várva várt megjelenése most éppen 2013-ra tolódott át. Az indok az utómunkálatok szükségessége a minél jobb és szebb végproduktum elérésé érdekében. Mármint a készítők erre hivatkoznak. Hogy az emberek szeretik, nekik kedves a franchise, és hogy a legjobbat akarják kihozni belőle. S csak azért nem akarnak kompromisszumokat kötni a minőség rovására, hogy az eredetileg tervezett bemutató napjának az megfeleljen. Jóllehet a forgatást már következő hónap végén elkezdik, és időben be is fejezik, de a gyártással egy időben elvégzett hatalmas utómunka miatt csúszik a film premierje. A Dhoom 3-at nevekkel illetve Aditya Chopra produceli, az író-rendező pedig Vijay Krishna lesz, aki a korábbi részek írója volt. A színészek esetében lesznek változások (Aamir Khan leszerződése!), de Abhishek Bachchan és Uday Chopra továbbra is Jai Dixit és Ali ikonikus figuráját hozza el, a széria kedvelőinek legnagyobb örömére.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek